Pretraga

Kako izgleda pop-up poslastičarnica posvećena modi? (Slađe nego što zamišljate!)

Tekst: BURO.

Fendi, Balmain, Acne Studios, Burberry, Coperni... Šta kada bi komadi svih ovih brendova bili pretvoreni iz modne u gastro poslasticu? Upravo je stvoren jedan takav svet, zavirite u novoootvorenu pop-up poslastičarnicu posvećenu modi.

Kako izgleda pop-up poslastičarnica posvećena modi? (Slađe nego što zamišljate!) (фото 1)
Kako izgleda pop-up poslastičarnica posvećena modi? (Slađe nego što zamišljate!) (фото 2)

Idejni tvorac ovog koncepta je Tal Spiegel, poslastičar poznat po svom Instagram profilu @desserted_in_paris na kom smo do sada imali prilike da vidimo poslastice koje su dolazile u različitim oblicima, od životinja do zgrada. Ovoga puta, Tal odlazi korak dalje i odlučuje da rekreira kultne komade najpoznatijih modnih brendova na krajnje neobičan i inovativan način.

Kako izgleda pop-up poslastičarnica posvećena modi? (Slađe nego što zamišljate!) (фото 3)
Kako izgleda pop-up poslastičarnica posvećena modi? (Slađe nego što zamišljate!) (фото 4)

On je osnivač i e-ecommerce sajta 24S.com koji postoji u okviru LVMH grupe, a na kom su izmaštane gastro varijacije od sedam kultnih komada modnih kuća, a sada je otvorio pop-up poslastičarnicu u Parizu, tačnije Maraisu. U njoj možete pronaći Valentino i Coperni torbe, Balmain sako i Acne kapu, samo u obliku dezerta, ali se pored njih u radnji nalaze i originalni komadi za celokupan doživljaj.

Kako izgleda pop-up poslastičarnica posvećena modi? (Slađe nego što zamišljate!) (фото 5)
Kako izgleda pop-up poslastičarnica posvećena modi? (Slađe nego što zamišljate!) (фото 6)

„Za mene je modni univerzum suštinski deo projekta i želeo sam da ljudi vide i originalne komade u radnji, jer su oni moja inspiracija. Ideja je da ponudim novo modno iskustvo u kome možete i da uživate... Počeo sam sa ovih sedam komada koje je odabrao 24S i moj izazov je bio da ih pretvorim u seriju, kolekciju", izjavio je Tal.

Iskustvo gastro uživanja možete produžiti preko iPad-a instaliranih u prodavnici, kako biste naručili svoje omiljene komade. Ako vas put vodi u Pariz, predlažemo da ne preskačete ovu gastro-modnu poslasticu, ali imajte na umu da je poslastičarnica otvorena još samo dva dana, do 14. decembra.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor