Gift Guide: It’s Pisces season!

  03.03.2024.
  RECOMMENDED

  Kako sunce ulazi u Ribe, vreme je da proslavimo rođendane maštovitih duša rođenih pod ovim čarobnim znakom. Poznati po svojoj kreativnosti, empatiji i duhovnoj dubini, Ribe su poseban tip ličnosti. Često plivaju u svojim snovima i osećaju sve duboko.

  Ukoliko pripremate poklon za voljenu osobu rođenu u znaku Riba ili pak sebe, evo odabrane selekcije poklona, gift guide-a za koji smo sigurni da će rezonovati sa njihovom intuitivnom prirodom.

  Gift guide:

  • Set kristala: Prigrlite mističnu stranu Riba i obradujte ih kolekcijom kristala. Ametist za intuiciju, rozenkvarc za ljubav, i akvamarin za spokoj su samo neki dragulji koji savršeno odgovaraju njihovoj duši. To može biti i određen nakit ukoliko je reč o ženskoj osobi.
  bcefd4d641532362c8e51a317e543335
  • Umetničko dela inspirirano morem: Dozvolite im da unesu umirujuću esenciju mora u svoj prostor sa umetničkim delima inspirisanim morem, vodom. Slike mirnih morskih pejzaža ili skulpture koje prikazuju graciozna morska stvorenja izazvaće povezanost Riba sa vodom.
  64643d7a8c6c5f56c3f1ab8a2ec37685
  • Dnevnik: Ohrabrite Ribe da uhvate lepotu svojih živopisnih snova, želja, maštanja sa luksuznim dnevnikom snova. Prelepo uvezana beležnica će ih inspirisati da istraže dubine svoje podsvesti i otkriju skrivene istine.
  9d48da894b8bae09aecf873c79913bf8
  • Yoga i Meditaciona oprema: Pomozite im da pronađu unutrašnji mir i balans sa opremom za jogu i meditaciju. Meke podloge za jogu, umirujuća eterična ulja i lista vođenih meditacija vodiće ih na putu samootkrića i duhovnog rasta.
  570b3f8a790d556df07920eef14deffe
  • Tarot špil karata: Otključajte tajne univerzuma sa prelepim ilustrovanim tarot špilom karata. Ribe će uživati u istraživanju dubina svoje podsvesti i dobijanju uvida u svoju prošlost, sadašnjost i budućnost kroz mističnu veštinu čitanja tarota.
  b9cbf447a2464cd7f25351746a4c2ad7
  • Retret u prirodi ili mini putovanje: Povežite se sa prirodnim svetom na vođenom retretu u prirodi. Bilo da je u pitanju mirna šetnja šumom, mirna meditacija na plaži ili tiha izlet na vodopad, uranjanje u lepotu prirode će obnoviti Ribeju dušu i osvežiti njihov duh. Pronađite Airbnb u blizini vode i povedite vašu omiljenu Ribu. Ovo je definitivno naš omiljeni predlog iz ovog gift guide-a.
  gift guide

  Tokom sezone Riba, proslavite očaravajuće duše koje krase naš svet svojom beskrajnom maštom i saosećajnim srcima. Sa ovim promišljenim gift quideom, možete poštovati njihovu jedinstvenu suštinu i inspirisati ih da nastave plivati u dubinama svojih snova.

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: