H&M Home nas je osvojio ovim komadima iz NOVE kolekcije

  19.03.2024.
  RECOMMENDED

  H&M Home nas je ponovo ostavio bez daha svojom najnovijom kolekcijom komada za uređenje doma. Svaka nova sezona donosi nešto osvežavajuće i inspirativno, a ova kolekcija nije ništa drugačija. Od modernih komada do klasičnih detalja, nova kolekcija ima sve što vam treba da svoj dom pretvorite u oazu stila i udobnosti.

  Jedan od najupečatljivijih elemenata ove kolekcije su definitivno teksture i materijali. Od mekih jastuka preko rustičnih deka do elegantnih tkanina, svaki komad odiše kvalitetom i pažljivim dizajnom. Bez obzira jeste li ljubitelj minimalizma ili preferirate bogatije teksture, H&M Home ima nešto za svakoga.

  Snapinsta.app 433522748 1180113392974350 1225550697986009163 n 1080
  hm home 2

  H&M Home, akcenat na bojama

  Boje su također veliki fokus ove kolekcije. Od mirnih zemljanih tonova poput neutralnih bež i sivih do živahnih akcentnih boja poput duboke plave i senzualne zelene, paleta boja je raznolika i uzbudljiva. Možete se odlučiti za suptilne kombinacije ili se odvažiti s kontrastnim detaljima – sve je moguće s ovom kolekcijom.

  Ako tražite komade koji će osvježiti vaš prostor, definitivno biste trebali pogledati asortiman dekorativnih predmeta. Sve, od elegantnih vaza do intrigantnih svećnjaka, dizajnirano je s ciljem da unese dodatni element elegancije u vaš dom.

  Ono što je posebno privlačno kod H&M Home kolekcije je pristupačna cena. Bez obzira na vaš budžet, možete pronaći komade koji će dodati vrijednost vašem domu, a da pritom ne morate potrošiti „čitavo bogatstvo“.

  hmgoepprod

  Mala keramička vaza

  kkj

  Tri staklene posude

  hmgoepprod 3

  Ukrasna jastučnica

  hmgoepprod

  Jastuk u obliku lopte

  12

  Ukrasna Vaza

  hmgoepprod 5

  Svilenkasta posteljina

  hmgoepprod 6

  Veliko Drveno Ogledalo

  hmgoepprod 7

  Staklena vaza

  hmgoepprod 1

  Zavese od liocela

  6lo

  Korpice za skladištenje

  hmgoepprod 9

  Podmetači za sto

  hmgoepprod 10

  Dekorativni element

  Foto: H&M Home

  Saznaj više:
  Povezani članci: