Znamo koje SVEĆE koristi Kim Kardashian da osveži svoj dom

  03.03.2024.
  RECOMMENDED

  Ukoliko ste ljubitelj mirišljavih sveća, verovatno je da ne postoji miris koji niste probali kako biste osvežili svoj dom. Poznate ličnosti neretko koriste velike, luxury brendove. No, u slučaju Kim Kardashian to nije slušaj. Istraživanjem njenog instagram naloga, ali i redovnim praćenjem objava, mi sami ali i ostali mediji uočili smo da Kim Kardashian poseduje svoje omiljene mirišljave sveće. Neretko ih snima, nalaze se u pozadini njenih fotografija, mada ih nikada nije javno pohvalila.

  U slučaju da želite da saznate koje to mirise koristi prepoznatljiva, jednom rečju – preduzetnica, možda je pravo vreme da odmah pređemo na stvar i otkrijemo vam. Ono što će vas posebno odušeiti jeste to što Kim, zapravo, svakodnevno koristi brendove koje i sami možete veoma lako nabaviti kako biste osvežili svoj dom.

  Snapinsta.app 428653842 18604345261060659 3883995870090012543 n 1080
  kim kardashian 3

  Kim Kardashian candle list:

  Diptyque – Jasmin

  Kim je ljubitelj mirisa Jasmina, kao i mnogo drugih žena. Tonovi koji se nalaze u ovoj sveći su suptilni, nežni ali i senzualni. Kako tako mali, delikatni beli cvetovi mogu ostaviti tako snažan utisak? Jasmin je glavni potpis u ovoj mirisnoj sveći od trenutka kada se fitilj zapali.

  diptyque jasmin candle 190g ja1 1

  Diptyque – Roses

  Ova sveća oslobađa miris kao svež buket ruža. Ukolio ste ljubitelj cvetnih čistih mirisa, ovaj izbor može biti idealan za vas. Savetujemo vam da kupite veće pakovanje ove sveće, jer, ukoliko je sudeći po informacijama do kojih smo mi došli, ove sveće nikada dosta. Miris je tako blag, svež, a opet elegantan da ćete poželeti da ga osećate konstantno.

  diptyque roses candle 600g ro600 1

  Night Blooming Jasmine & Damask Rose Candle

  Ova sveća bogata notama jasmina, damask ruže, kore od bergamota i cveta narandže. Napravljena je od ne-GMO sojinog voska koji je uzgajan u SAD-u, a smeštena je u potpuno reciklabilnu staklenu posudu. Veoma je popularna kod onih koji vole ambijentalne mirise i uživaju u svežim cvetnim notama. Kim je očigledno ljubitelj svetnih nota, a da li ste i vi?

  dkasdkcals

  VOLUSPA – Jasmine Midnight Blooms Classic Candle

  Ponovo jasmin. Ova sveća na bazi kokosovog voska ima otprilike 60 sati gorenja i ispunjava vazduh blagim cvetnim mirisom koji ne preovlađuje. Glavni miris koji možete osetiti jeste upravo miris Jasmina, ali nešto jači i upečatljiviji u odnosu na druge primere. Voluspa je prepoznatljiva upravo po jakim mirisima namenjenim ta spa centre.

  kcdsjlkcksdml

  Foto: Promo, Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: