Kim Kardashian otkrila koje proizvode koristi za NEGU KOŽE, a evo koje možemo i mi da isprobamo

05.12.2023.
RECOMMENDED

Možemo misliti šta hoćemo o Kim Kardashian ali činjenica stoji – žena zna šta treba da radi kako bi postigla besprekoran ten lica.

Zvezda rijaliti programa i poslovni mogul otkrila je tajne skincare rutine na svojoj aplikaciji. Kim je predstavila svoje omiljene proizvoda za negu kože, a kada se spoje cene njenih omiljenih seruma, krema i ulja, računica izlazi na neverovatnih 4.500 dolara (premašila je budžet svakoga ko živi u normalnom svetu).

„Volim da isprobavam nove proizvode za lepotu i negu kože, ali neke nikada ne bih zamenila. Razvila sam odličnu rutinu jer koristim proizvode koji deluju zajedno i zaista daju rezultate“, rekla je.

Iako verovatno nećemo izdvojiti ušteđevinu zarad Kim Kardashian-inspired rutine, izdvajamo užu selekciju skincare proizvoda za koje se zalaže (koji su i individualno i te kako učinkoviti).

Lancer The Method: Cleanse

51vo2MlUqaL

Ovaj čistač od Lancer-a je sjajan izbor ako imate osetljivu kožu. Spaja ekstrakt ovasa i ekstrakt sladića, koji nežno izvlače prljavštinu iz pora, ali istovremeno daju koži optimalnu količinu hidratacije kako bi se podstakao prirodan sjaj lica.

La Mer Moisturizing Cream

La Mer Moisturuzing Cream se smatra svetim gralom skincare proizvoda, gotovo svaka poznata ličnost i šminker kažu da je nezamenljiva. Osim što ćete imati utisak kao da ste na lice naneli lekoviti eliksir, kremu karakteriše i velika količina čuvenog La Mer Miracle Broth-a.

Dr. Barbara Sturm Hyaluronic Serum

DBS57390 1 Dr Barbara Strum HYALURONIC SERUM 30ML 1 3 jpg

Visokokvalitetna hijaluronske kiseline je neophodan deo rutine ukoliko težite ka hidriranoj, zdravoj koži i blistavom tenu. S obzirom da Kim ima sve navedeno, verujemo njenoj preporuci za ovaj Dr. Barabara Sturm serum, koji se može pronaći i na našem tržitu u Belodore parfimeriji.

Bio-Oil Specialist Skincare Oil

bio oil skincare oil natural 125ml

Od strija do suve kože poput Sahare, ovaj omiljeni old-school drogerijski proizvod može da bude zadužen za veliki deo posla vaše celokupne rutine za negu kože. Mi se kunemo u njega, a izgleda da i Kim deli isto mišljenje!

Saznaj više:
Povezani članci: