Gde na BOWLING u Beogradu?

  25.12.2023.
  RECOMMENDED

  Kuglanje je aktivnost koja je mnogima primamljiva kada je reč o okupljanju većeg broja ljudi. Zabava je zagarantovana bez obzira na nivo veština koji posedujete. Može da nasmeje, oraspoloži i podigne atmosferu. Ukoliko ste planirali da ispunite vreme sa porodicom ili prijateljima, ili pak organizujete zabavan i aktivan dejt, kuglane mogu biti idealan način da postignete druženje koje će se prepričavati.

  Mi smo odradili teži deo. Obišli smo najpopularnije kuglane u Beogradu i izdvojili tri koje su po našem mišljenju najbolje za ovu aktivnost.

  Vintage Candlepin Bowling Alley by Stocksy Contributor Raymond Forbes LLC 1 1
  Elle Netherlands December 2015 fashion editorial fashion photography style inspiration

  BURO. VODIČ – Kuglane

  Žabac Bowling – Jedna od najpoznatijih kuglana u Beogradu je Kuglana Žabac, smeštena na više različitih lokacija u Beogradu. Ova moderna kuglana nudi vrhunsku opremu, udobne staze i ugodan ambijent. Sa bogatim izborom hrane i pića, posetioci mogu uživati ​​u sjajnom druženju dok se takmiče u kuglanju.

  Kuglana Colosseum – Colosseum je popularna kuglana koja se nalazi u blizini centra grada. Sa deset modernih staza, Colosseum pruža odlično iskustvo kuglanja za ljude svih uzrasta. Uz prijateljsko osoblje i zabavnu atmosferu, ovo je odlično mesto za porodične izlaske ili druženje sa prijateljima.

  Kuglana Klub 300 – Klub 300 je dugogodišnja institucija među kuglanama u Beogradu. Nudi tradicionalno iskustvo kuglanja uz modernu notu. Sa 12 staza, Klub 300 je odlično mesto za organizovanje turnira ili proslava. Restoran unutar kuglane nudi ukusna jela i pića, čineći ga savršenim mestom za kompletno kuglačko iskustvo.

  Luke Farley is the face of Mr Porter x Prada Capsule Collection
  Setting Up Your Own Backyard Bowling Alley DIY Projects Craft Ideas How Tos for Home Decor with Videos

  Svaka od ovih kuglana ima svoj jedinstveni šarm i prednosti, omogućavajući posetiocima da uživaju u kvalitetnom vremenu provedenom sa prijateljima ili porodicom, posebno ukoliko ste ljubitelj američkog kuglanja – bowlinga.

  KRATKA ISTORIJA BOWLINGA

  Kad smo već kod bowlinga, on kao sport, ima dugu tradiciju i veliku popularnost širom sveta, posebno u Kanadi, SAD, Južnoj Americi, Aziji i zapadnoj Evropi. Čak 1998. godine doživeo je pravu ekspanziju u Rusiji, proširivši se potom na Češku, Poljsku, Slovačku, Rumuniju, Sloveniju i druge zemlje. U Srbiji su prvi bowling centri otvoreni početkom 2007. godine, a od tada je ovaj sport postao izuzetno popularan među lokalnim stanovništvom.

  Pored sportskog aspekta, bowling je pre svega sport sa zabavno-rekreativnim karakterom. Zbog svoje lake dostupnosti svim generacijama, bowling je omiljena porodična zabava, prilika za druženje sa prijateljima ili večernji izlazak. U Srbiji, kao i širom sveta, bowling je naišao na veliko interesovanje, a često se termini za igranje rezervišu i nekoliko dana unapred, svedočeći o popularnosti ovog uzbudljivog sporta.

  kuglane

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci:

  No results found.