Evo kako da se restartujete ovog proleća (a nema veze sa čišćenjem)

  22.04.2021.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/04/prolececover.jpg

  Ova prolećna sezona je jako u stani-kreni stilu i to je počelo da utiče i na najstabilnije među nama, dopišite sluđeno stanje zbog pandemije u kome već (pre)dugo živimo i dobijate mnoštvo namrgođenih lica koja se pitaju kuda sve ovo vodi. Nemamo odgovor na to pitanje, ali ako išta znamo jeste da će se proleće jednom stabilizovati i ustaliti (nadamo se čim pre) i da ćemo onda zaista svi potrčati u susret novim počecima, a njih uvek prati epizoda velikog spremanja. Naravno, gledati blistavo posložene ormane je specifično zadovoljstvo, ali posle pandemije i karantina sigurni smo da su nam domovi već super skockani. Zato vam predlažemo da se posvetite sebi i pokušate da „pospremite“ neke stvari koje vam smetaju u vama i oko vas. Predlažemo vam mikro promene koje mogu napraviti razliku, dodajte ih svojoj rutini i uživajte u osećaju „restarta“.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/04/1619081667393885.jpg

  Počinite da slušate podkaste

  I sada ne mislimo na one zabavnog karaktera koji se bave misterijama i serijama, već na one koji su osmišljeni kao zvučne epizode u kojima se kopa po psihi i tokom kojih možete naučiti nove stvari o sebi. Predlažemo vam podkast o wellness-u, kao i jedan o teoriji attachment-a.

  Kupite nov dnevnik

  Ovo je caka starija od vremena, ali vrlo delotvorna. Bele prazne stranice inspirisaće vas da se napokon posvetite jutarnjim beleškama. Zapišite šta god da vam padne na pamet po buđenju, od sinoćnjih snova, do plana za današnji dan. Cilj je da ispraznite um i ne držite ga stalno u napetom stanju.

  Napravite svoju plejlistu

  Da i Deezer i Spotify imaju bar milion lista koje bi mogle da vam se dopadnu. Ali svako od nas je jedinstveno biće i satkani smo od drugačijeg spleta pesama. Na samo svoju (tajnu) listu dodajte sve što vam padne na pamet od omiljene tinejdž zvezde, preko pesme koja vas asocira na prvi poljubac, sve do onih glupih hitova koji nam kasnije postanu simbol letovanja.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/04/1619081667693171.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/04/1619081667355451.jpg

  Dodajte cveće

  Proleće buja i poklanja nam svoje najlepše plodove, unesite u prostor u kome provodite najviše vremena velike raskošne bukete i uživajte u efektu koji će imati na vaše raspoloženje.

  Počastite se novim proizvodima za negu

  Popravite vašu rutinu kada je nega kože u pitanju, investirajte u neki proizvod koji vam je već dugo na listi želja. Predlažemo vam da uložite u neki dobar serum, ili dnevnu kremu koja će popraviti stanje kože. Uvek je dobra opcija da se o novim proizvodima posavetujete sa svojom kozmetičarkom ili dermatologom.

  Otkrijte svoj miris

  Čak i da imate svoj zauvek „go to“ parfem povremeno je dobro krenuti u portagu za mirisom koji oslikava vaše raspoloženje i stanje duha ovog trenutka. Nemojte zanemariti značaj aroma za raspoloženje.

  Saznaj više:
  Povezani članci: