Pretraga

Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu

Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu

Tekst: BURO.

Sve što želimo jeste da leto nema kraj, ali on nepogrešivo kreće da se mota oko nas već početkom septembra. Koliko god snažno da otresemo te misli o dugačkim nogavicama, toplim čarapama i flanelskim pidžamama one se uvek iznova neočekivano pojave. Umesto mindset-a koji se krčka na 40 stepeni i izvodi salto unazad, zbog kog upadamo u nevolje (koje nas iskreno i ne brinu mnogo), stižu misli o organizovanju života, prikupljanju snage i novim projektima. Sve je to super...ali, ali želimo da iscedimo poslednje kapi slasnog leta. Ne želimo da mu kažemo zbogom pre nego što zaista kalendarski istekne (nismo sigurni ni da će to biti pravo vreme, ali hajde). I zato smo na svoje Instagram feed-ove dodali one naloge koji slave leto, gde je sunce u glavnoj ulozi i čija svaka objava izaziva nežan osmeh i brzi potez prstom – lajk! Dodajte ih vi i uživajte još malo u mlakim mislima, o svemu ćemo ozbiljno razmišljati kasnije.

+

@shop_baina

X

Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu (фото 1)
Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu (фото 2)
Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu (фото 3)

Baina je brend specijalizovan za kupatilski tekstil o kome smo vam već pisali. Radi se o minimalističkim kreacijama, koje se izrađuju od visokokvalitetnih materijala, dizajnirani su kako bi olakšali, ali i ulepšali svaki dan. Njihova paleta igra oko neutralnih tonova, uz povremene izlete u jednostavne printove. I njihov Instagram nalog je upravo takav: minimalan, privlačan i snen. Jasne asocijacije na kupanje i plaže su u ovom slučaju neizbežne i obožavamo da vidimo njihovu perspektivu koja kombinuje komercijalnu fotografiju i art.


+

@Megan_wm

X

Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu (фото 4)
Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu (фото 5)
Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu (фото 6)

Dizajnerka i kreativka Megan W. Murrey živi između Berlina i Bajron Beja i svakodnevno vežba kreiranje slučajnih scenografija koje zatim beleži i objavljuje na svom insta profilu. U njenim rukama voće, kupaći kostimi, suncobrani i stene postaju polje za kreativnu igru. Kadrovi su takvi da jednostavno želimo da uronimo u njih i zauvek ostanemo u toj nekoj zamrznutoj letnjoj sceni.


+

@Tuba.club

X

Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu (фото 7)
Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu (фото 8)
Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu (фото 9)

Ako redovno pratite naš Instagram nalog vervovatno ste i primetili da nam je Tuba Club jedan od omiljenih profila. Radi se o hotelu i plažnom baru u Marseju, koji je genijalan u svojoj jednostavnosti. Arhitektkinja Marion Mailaender vodila je renoviranje, ali je bila vrlo diskretna u dizajn intervencijama, sve je jako raw i glavnu reč vodi okolna priroda i sunce koje priređuje svetlosni spektakl. Dodajte na to žuto-bele prugice svuda i jasno je što nam brže srce zakuca kad te fotke dođu na red.


+

@Italysegreta

X

Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu (фото 10)
Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu (фото 11)
Ako želite da leto traje zauvek, dodajte ove Instagram naloge na vašu listu (фото 12)

Ako ste obožavalac Italije i celog leta cupkate u očekivanju izmena mera za putovanje u tu čarobnu zemlju nadamo se da ste do sada zapratili i nalog italysegreta. Broji skoro pola miliona fanova i potpuno razumemo svakog od njih, na ovom profilu videćete najlepše prizore iz Italije. Lepe, nenameštene scene, životne i hipnotišuće. Profil funkcioniše po pricipu repostovanih fotografija, pa tu možete pronaći mnoštvo novih kreativaca koje možete zapratiti. Odvojte malo vremena i skliznite u taj čaroban svet.


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor