Pretraga

Da li znate ko je Stella Bossi, nekrunisana kraljica Berlina?

Da li znate ko je Stella Bossi, nekrunisana kraljica Berlina?

Tekst: BURO.

Pojave se s vremena na vreme neki ljudi koji imaju neverovatne magične sposobnosti da nam spasu dane. U jednom trenutku je to recimo bila Lizzo sa svojom flautom i donela nam čudesnu i prilično neobjašnjivu količinu zabave i radosti. Nekada (khm, često) je to umeo da bude i Harry Styles jer je samo jedan pogled na njega dovoljan da izmami osmeh na licu, a recimo “Golden” u stanju da razvedri sve oblake i promeni svako raspoloženje. Na bolje, razume se.

Ovih dana, titula spasiteljke odlazi u ruke Stelle Bossi, i njenim urnebesno zabavnim TikTok i Instagram videima. Zvezda Instagrama iz Berlina, konobarica i DJ-ica, voli da đuska, obožava tehno i Berghain, i tvrdi da je život prekratak za loše vibracije. Zato se i vozi samo na onim superpozitivnim koje je teraju da se kreće, mrda i đuska gde god da se nađe.

Stella Rossi je ime poznato rejverima berlinske scene, a i šire, posebno od kraja 2018. godine kada je serijom Insta videa privukla pažnju mnogih na društvenim mrežama, kao i veliki broj fanova. Nakon jedne žurke u oktobru 2018, ona i ekipa posle cele noći klabinga nisu znali kuda dalje da odu i nastave sa žurkom, i prijatelj je snimio Stellu rendom kako pleše na ulici. Ona je odlučila da to objavi na svojim društvenim mrežama, a sve posle toga je istorija i prilično je izvesno da ste videli barem neki njen video kako pleše u radnji, u metrou ili na ulici. Kako je godina iza nas godina u kojoj je TikTok praktično eksplodirao i to upravo zbog koreografija, bilo je sasvim očigledno da će Rossini videi privući još više pažnje i pratilaca i učiniti je praktično zvezdom društvenih mreža.

Bilo da je u kuhinji restorana, ili pak u centru restorana između stolova, na železničkoj stanici ili u supermarketu ili izviruje iz zamrzivača u radnji, Stella Bossi donosi zabavu u naš život i to se apsolutno ne dovodi u pitanje, pa nas vraća u neko drugo vreme bezbrižnije i razigranije. Tu je da neretko bezbojnu svakodnevicu učini zabavnijom i lepšom svojim genijalnim plesnim koracima, i čudnim Instagram postovima. Dok ceo svet čeka otvaranje klubova na svim meridijanima i da se ponovo po njima guramo i dočekujemo jutra na podijumima za igru, Stellini videi pružaju utehu i zabavu. 

Stella Bossi ima jednu parolu koju ozbiljno primenjuje:  “Ne shvatajte sebe previše ozbiljno. Ples nema pravila. Život je kratak, zabavite se” i vreme je da je poslušamo.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor