Pretraga

Lenja letnja nedelja? Uz ove sitnice postaće savršena!

Lenja letnja nedelja? Uz ove sitnice postaće savršena!

Tekst: BURO.

Nedelja je naš omiljen koncpet na celom svetu! To je dan kada nas svi puštaju na miru (čak i mi sami sebe). Sve može, a ništa i ne mora. Ona idealna podrazumeva da ne postoje nikakvi planovi, koji će se možda pojaviti u zavisnosti od toga kako budemo raspoloženi kad se probudimo. Znači može sunčanje, može i da napokon očistimo kuću, ali bome može i da samo ležimo i gledamo u plafon - podvešćemo to kao životno strateško planiranje. Kako bi nedelja postala zaista dobra, ovo su letnje sitnice koje bi trebalo da otkrijete. Ali i ne morate.

Minnidip

Lenja letnja nedelja? Uz ove sitnice postaće savršena! (фото 1)

Trend dizajniranih bazenčića na naduvavanje je tu i moramo priznati da nam se to opasno sviđa! Radi se o bazenima koji su manjih dimenzija, zgodni su za super brzo „instaliranje“ u dvorištu ili na terasi, a izledaju i više nego kul! Minnidip je 2017. godine osnovala Emily Vaca, a danas njena kompanija beleži prodaju od nekoliko miliona dolara. Ove sezone novost su bazenčići inspirisani šik destinacijama od Maroka do Amalfija. Tu su i mini verzije bazena, koje su namenjene za hlađenje pića, njihov obim je 66 cm i koštaju oko 20 dolara, a prave se sa printom lubenice i banana listova.

Lenja letnja nedelja? Uz ove sitnice postaće savršena! (фото 2)

Fern Fans

Lenja letnja nedelja? Uz ove sitnice postaće savršena! (фото 3)
Lenja letnja nedelja? Uz ove sitnice postaće savršena! (фото 4)

It devojke Daisy Hoppen i Amanda Borberg odlučile su da zajedno pokrenu mali biznis, a palo im je na pamet da u modu vrate old school lepeze, one kvalitetne, ručno izrađene. Tako je nastala marka Fern Fans, a zahvaljujući njihovim konekcijama sve je brzo uzletelo, Fern lepeze uskoro stižu na Net-a-Porter platformu. Imale su zajedničku kolekciju sa &Other Stories, a lepeze su koristili svi gosti na nedelji mode u Kopenhagenu. Daisy i Amanda našle su zanatlije u Valensiji, gradu koji je poznat po tradiciji izrade lepeza i sve se izrađuje od dreveta breze. Dizajn je glamurozan i priziva neko prohujalo vreme, radi se o vrlo elegantnom aksesoaru koji će vam stvarno dobro doći tokom vrelih dana.

Ciao Chiara

Lenja letnja nedelja? Uz ove sitnice postaće savršena! (фото 5)

Ciao Chiara je koncept koji je razvila Chiara Perano. Umetnica italijansko-engleskog porekla je prošle godine lansirala svoj online shop pod tim imenom i tamo možete pronaći printove, keramiku i sitnice za dom. Ona se pre svega igra ispisivanjem debeljuškastim slovima, uz mrvu romantične nostalgije karakteristične za Italiju. Chiara kroz svoj rad slavi stvari koje čine život: porodicu, dobru hranu i dizajn. Do sada je sarađivala sa klijentima među kojima su Instagram, Hermès, Burberry, Mulberry, Anthropologie, Mr Porter, Soho House, Adobe i Liberty London. Ovog leta lansirala je kolekciju „A Casa“ u saradnji sa kompanijom Papier, bilo da je vaše letnje piće spritz, ili rosé, lako ćete pronaći piće za vaš zid.

Lenja letnja nedelja? Uz ove sitnice postaće savršena! (фото 6)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor