Pretraga

Bazeni na naduvavanje koji zapravo izgledaju kul!

Bazeni na naduvavanje koji zapravo izgledaju kul!

Da, dobro ste pročitali!

Tekst: Jelena Karakaš

Već smo do laktova u letu, a ako ste i dalje u gradu na snazi su posebne mere preživljavanja - klima radi punom parom i ne odvajamo se od bočice termalne vode. Pridružujemo se sa naizgled jednostavnom idejom: bazen na naduvavanje!

Bazeni na naduvavanje koji zapravo izgledaju kul! (фото 1)

 

Svi mi pomalo zavidimo klincima kad se veselo brčkaju u šarenim bazenčićima, a šta ako bismo vam rekli da sada postoji i odrasla verzija (da, aposlutno sve stvari na planeti ovih dana su pretrpele dizajn intervenciju).

Bazeni na naduvavanje koji zapravo izgledaju kul! (фото 2)

 

Kristin Myllenbeck je modna stilistkinja koja je pokrenula brend Mylle, radi se o posebno dizajniranim bazenima na naduvavanje koji su kreirani baš za odrasle. Kristin je imala ideju da ljudi koji imaju dvorište, ili rooftop terasu, ali ne i dovoljno prostora za pravi bazen, dobiju zamensku letnju verziju koja će izgledati skroz kul.

 

Rešenje je našla u bazenima na naduvavanje u najneočekivanijim printovima u toj kategoriji, jedna reč: terrazzo!

Bazeni na naduvavanje koji zapravo izgledaju kul! (фото 3)

 

Pored toga što je sam proizvod poseban i izgleda sjajno, prate ga i odlične kampanje i još bolje pakovanje. Bazenčići stižu u PVC koverti u istom dezenu, Myllenbeck je inspiraciju pronašla u genijalnim ružičastim Glossier kesicama koje kupci religiozno sakupljaju. Mylle koverta je čvrsta i može se koristiti više puta za najrazličitije potrebe.

Bazeni na naduvavanje koji zapravo izgledaju kul! (фото 4)

 

Možda ideja deluje blesavo, ali koliko je dobar odziv kupaca govori to što je originalni Mylle print (crno-bela grid mreža) bio jedini model koji su pustili u prodaju prošle godine i rasprodat je brzinom svetlosti, ali nema veze dok se ne vrati u ponudu, tu su varijacije u milennial pink boji i maslinastozelenoj.

 

Šta kažete, da li ste za pool party?

Bazeni na naduvavanje koji zapravo izgledaju kul! (фото 5)
Bazeni na naduvavanje koji zapravo izgledaju kul! (фото 6)
Bazeni na naduvavanje koji zapravo izgledaju kul! (фото 7)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor