Pretraga

Pronašli smo kragince koje će svaku kombinaciju učiniti neodoljivom

Pronašli smo kragince koje će svaku kombinaciju učiniti neodoljivom

Tekst: BURO.

Ima tih dana, kada kao da nam ništa u ormanu ne odgovara: preširoko, preusko, pogrešne boje, prave boje, ali pogrešnog kroja i sve tako dalje. Zamor može da nam se desi na svim poljima, pa ni oblačenje nije izuzetak. Posebno tokom zime kada nam se čini da zapravo živimo u tom jednom bezobličnom (ali tako, tako udobnom) sivom džemperu. Pa dobro, možda nam se i ne čini. Ali, u našu odbranu takvi džemperi su tako prijatni i sa nas skidaju sav pritisak slaganja stajlinga i kombinacije koja ima smisla. Jasno je, ovo nije doba kada nam je inspiracija na visini, ali ne znači da treba da se predamo. Pronašli smo maleni detalj koji može sve da spasi – kragnu!

Pronašli smo kragince koje će svaku kombinaciju učiniti neodoljivom (фото 1)
Pronašli smo kragince koje će svaku kombinaciju učiniti neodoljivom (фото 2)

Znate već, one kragnice koje smo nosili na školskim priredbama, slatke, predimenzionirane u stilu Petra Pana. Pre par sezona vratile su se u asortiman high street radnji uglavnom u beloj i crnoj boji, a sada smo nabasali na malu radionicu u Nišu koja ih izrađuje u svim mogućim bojama i printovima. Vintage Secrett je zapravo online vintage radnjica, ali Sara vlasnica shopa odlučila je da ponudu razigra i sa komadima koji se šiju.

Pronašli smo kragince koje će svaku kombinaciju učiniti neodoljivom (фото 3)

Zahvljajući njoj taj naš omiljeni dežmeper sada možemo upariti sa kragnom sa srcima, ili sa printom koji kao da je stigao sa engleskog čajnika, a sve to uz širok obod od čipke. Realno, radi se o onoj vrsti aksesoara za koji niste baš načisto sigurni za šta vam je potreban, ali osećate neverovatan poriv da ga dodate u svoj garderober.

Pronašli smo kragince koje će svaku kombinaciju učiniti neodoljivom (фото 4)
Pronašli smo kragince koje će svaku kombinaciju učiniti neodoljivom (фото 5)

Navijamo! Jer ako se nastave ovi tmurni dani u nizu potrebni su nam sitnice koje nam donose osmeh na lice, predlažemo da varijaciju sa crvenim srcima, taman za februar.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor