Novi MUST HAVE gedžet za sve ljubitelje fotografije – XIAOMI predstavlja Redmi Note 13 seriju

  25.01.2024.
  RECOMMENDED

  Xiaomi je otputovao do glavnog grada Rumunije, u Bukurešt, da na uzbudljivom događaju predstavi Redmi Note 13 seriju.

  Nova serija obuhvata pet uređaja koji podižu već popularni Redmi Note na viši nivo: Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G i Redmi Note 13

  Seriju odlikuju značajne nadogradnje sistema kamere, dizajna, ekrana i procesora, čime nastavlja da smanjuje razliku između pametnih telefona srednjeg ranga i vodećih modela i obezbeđuje vrhunsku izdržljivost, sjajno iskustvo i fascinantne mogućnosti snimanja.

  Screenshot 2024 01 25 at 12.46.47

  ICONIC FOTOGRAFIJE

  Dizajnirana tako da zadovolji različite fotografske potrebe, Redmi Note 13 serija ima svestran, nadograđen sistem kamera. Pro modeli imaju 200 MP kameru izuzetno visoke rezolucije sa optičkom stabilizacijom slike (OIS) za snimanje fotografija sa nivoom detalja bez presedana i pružanjem iskustva fotografisanja na vrhunskom nivou.

  Pored toga, 2x/4x zum bez gubitka kvaliteta omogućava detaljan krupni plan sa veće udaljenosti i opciju fokusiranja na pojedince u gomili i zumiranja pokreta. 

  Napredne sisteme kamera podržava velik 1/1,4″ senzor i unapređena obrada slike, što obezbeđuje impresivan kvalitet čak i u kompleksnim uslovima i pod slabim osvetljenjem. Kombinacija ovog senzora, velike blende f/1,65 i Tetra2 piksela (napredna tehnologija spajanja piksela) obezbeđuje jasne, svetle slike čak kod lošeg osvetljenja, a 7P sočivo sa depozicijom atomskih slojeva umanjuje odsjaj i dupliranje slike. 

  Svaki uređaj iz ove serije obezbeđuje digitalnu fotografiju sledeće generacije i moćnu obradu slika.

  S druge strane, osnovni modeli – Redmi Note 13 5G i Redmi Note 13 – opremljeni su glavnom kamerom od 108 MP sa 3x zumom bez gubitka kvaliteta i obezbeđuju neverovatne slike sa finim detaljima. Oba pametna telefona takođe imaju širok izbor filtera koji fotografije prilagođavaju po želji.

  Trostruka kamera se sastoji od glavne kamere od 200 MP ili 108 MP, ultraširokougaone kamere od 8 MP i makro kamere od 2 MP i selfi kamere od 16 MP, a sve ove uređaje pokreće Xiaomi Imaging Engine.

  LEGENDARNI MOMENTI UZ NAPREDNE PROCESORE

  Redmi Note 13 serija visokih performansi ima neke od najmoćnijih dostupnih procesora i dugotrajne baterije. Za prvoklasne performanse, 4nm proces je prvi put uveden na Redmi Note pametnim telefonima. Pored toga, Redmi Note 13 Pro 5G je opremljen baterijom najvećeg kapaciteta u seriji od 5.100 mAh5, a pokreće ga mobilna platforma Snapdragon® 7s Gen 2.

  Redmi Note 13 Pro ima MediaTek Helio G99-Ultra čipset i bateriju od 5.000 mAh5. Oba modela obezbeđuju brzo punjenje od 67 W, a za punjenje do 100% potrebno je 45 minuta!

  Screenshot 2024 01 25 at 12.46.30

  GEDŽETI ZA SVAKU PRILIKU

  Novi Redmi Watch 4 opremljen je kvadratnim izuzetno velikim AMOLED ekranom od 1,97 inča za bolje iskustvo pametnog sata. Poslednje izdanje je takođe najveći Redmi pametni sat kvadratnog oblika i pruža sveobuhvatniji doživljaj na samo jedan pogled.

  A tu su i Redmi Buds 5 Pro i Redmi Buds 5 koje obezbeđuju dinamičnije iskustvo slušanja sa ugrađenim imerzivnim zvukom i novim režimima za realističan zvuk. Naravno, dostupne su i u najlepšim bojama: crnoj, beloj i nebesko plavoj. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: