Kako da imate ISTI kauč preko 40 GODINA

  21.01.2024.
  RECOMMENDED

  Jednostavno je, ukoliko želite da sačuvate svoj kauč ili sofu i ne samo kauč, nego bilo koji komad nameštaja? Prekrijte ga najlonom. Debelim, providnim najlonom koji će savršeno da se stopi u formi u kojoj je kauč. Mnogi od vas će pomisliti kako ovo estetski ne može da izgleda lepo. No, novi trendovi potvrđuju kako to zapravo trenutno čini najvišu estetiku. Plastični prekrivač ranije se koristio kako prašina ne bi padala na nameštaj kada su vlasnici kuće odsutni, ili u periodima renoviranja i krečenja, danas, izgleda da je plastična navlaka za nameštaj postala must have.

  download

  Sofa sa plastičnom navlakom – Estetski momenat ili ne?

  Da li možete da zamislite svoj kauč, potpuno obložen plastičnim prekrivačem? Verovatno da ne. Bar ne do sada. Kao što smo već u uvodu istakli, ovaj momenat polako postaje trend. Ujedno, ovo je idealan način da sačuvate vaš kauč ili sofu. Ukoliko imate malu decu, kućne ljubimce vreme je da se okrenete ovom trendu i u isto vreme „ubijete dve muve jednim udarcem“.

  SUPERB SECTIONALS — THE MILLIE VINTAGE
  Soriana sofa by Afra Tobia Scarpa for Cassina 1970s 95046
  Plastic Couch CoverWaterproof Sofa CoverWaterproof Clear See Through Plastic Furniture ProtectorSectional Couch Covers Sofa Cover92 Wx42 D

  Da li je ovo trend koji će uskoro naići na prekomernu osudu ili pak primenu? Ne ostaje nam ništa drugo no, da pratimo. Po našem mišljenju ovakav način dekorisanja mogao bi da izazove određene grupe ljudi da prigrle ovaj način uređenja doma i zaista stvore nesvakidašnji efekat u domu.

  Jedna stvar je na kraju krajeva sigurna. Ukoliko svoj kauč budete dekorisali na ovaj način, imate velike šanse da on potraje godinama. U slučaju spadate u osobe koje vole cozy momente, mnoštvo jastučića i ćebadi, ovaj momenat možda i nije za vas. U svakom slučaju, vredi se prisetiti starih načina da se nameštaj očuva bar u određenim trenucima i momentima koje smo već i nabrojali u samom tekstu.

  Lavex Packaging 54 x 45 1 Mil Polyethylene Clear
  Furniture Cover – Dust proof Moving Bag For Sofa Moving Boxes – Clear Odorles

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: