Otkrijte magiju Ralph Lauren Showroom-a: Spoj mode i enterijera u srcu Milana

  06.07.2024.
  RECOMMENDED

  Posetili smo Ralph Lauren Showroom u Milanu, koji se nalazi u mirnoj i prestižnoj četvrti, daleko od gužvi centralnih milanskih šoping zona. Ovaj predivan prostor dostupan je samo po zakazanom terminu, što ga čini ekskluzivnim mestom za arhitekte, kupce i stiliste.

  Showroom se nalazi u zgradi koja je nekada bila privatna rezidencija, izgrađena 40-ih godina prošlog veka od strane čuvenog arhitekte Mina Fiokija. Zgradu je 1999. godine kupio poznati američki stilista, koji je pretvorio u elegantan izložbeni prostor. Fasada zgrade, izrađena od svetlozelenog kamena, savršeno se uklapa u bujno zelenilo okolnog parka, stvarajući skladnu celinu koja se proteže do unutrašnjeg dvorišta i terasa. Ove terase, bogate vegetacijom, čine idealno okruženje za prikazivanje kolekcija namenjenih spoljašnjim prostorima.

  Ralph Lauren Home je pionir među modnim brendovima, jer je prvi uveo koncept home kolekcije, nudeći ne samo modnu liniju, već i kompletan životni stil koji uključuje dekoraciju doma. Enterijer showroom-a odiše romantičnom elegancijom i toplinom, spajajući vintage kožne fotelje s nameštajem od najkvalitetnijeg drveta, plišane zavese i pažljivo odabrane vaze i lampe. Sklad i harmonija prostora su izuzetni, sa nebrojenim opcijama boja i materijala koje možete prilagoditi svom stilu uz pomoć tima stručnih stilista.

  Ovo je mesto gde možete videti najnovije kolekcije; to je mesto gde možete doživeti pravu harmoniju između mode i enterijera. Svaka poseta je jedinstveno iskustvo, gde se kreativnost i luksuz spajaju kako bi stvorili savršeno okruženje za inspiraciju.

  Ralph Lauren Home nudi kompletan izgled enterijera, obuhvatajući ne samo nameštaj, već i osvetljenje, tekstil, tepihe, tapete i razne dekorativne dodatke, uključujući i umetnička dela. Sve kolekcije Ralph Laurena međusobno se nadopunjuju, povezujući boje i materijale iz modnih i home kolekcija. Trenutno, milanski showroom priprema izložbu letnje kolekcije inspirisane jedrenjem, prilagođavajući čak i deo za dom temi leta.

  Evo kako smo se mi proveli u obilasku ovog ekskluzivnog mesta, šta smo sve zabeležili kroz naš objektiv.

  Ralph Lauren Showroom.

  011
  03
  021
  Ralph Lauren Showroom
  04
  05
  10
  11
  121

  Foto: Ana Šimšić

  Saznaj više:
  Povezani članci: