Pet razloga zašto se mora ići na Weekend.16

22.08.2023.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Cover_Wide_weeknd.jpg

Najveća regionalna konferencija ponovo okuplja najbolje stručnjake

Weekend Media Festival jedan je od najzanimljivijih i najinspirativnijih događaja u regionu, koji okuplja najveće svetske i domaće stručnjake iz sfere medija, komunikacija i poslovnog sveta. Od ove godine Weekend.16 obogaćen je prvim HR.Weekendom, novim festivalom posvećenim ljudskim potencijalima koji će ugostiti globalne i regionalne stručnjake iz HR industrije. O važnosti Weekenda govori činjenica da je sam brend rastao zajedno s Rovinjem, gde se održava već šesnaest godina u staroj Tvornici duhana i produžava letnju sezonu sve do poslednjeg septembarskog Weekenda, što je ove godine od 21. do 24. Zar to nije idealan način da se pozdravimo sa letom i započnemo jesenju sezonu s pregršt novih ideja? Ako vam treba još koji razlog da dođete na Weekend.16, donosimo ih u nastavku.

Zanimljivi predavači i aktuelne teme su polazna tačka kojom se organizatorski tim Weekenda vodi već 16 godina. Prošle godine su to bili metaverse i web 3.0, a ove godine veštačka inteligencija (AI) koja je danas prisutna u svim industrijama. Osluškivanjem potreba tržišta na Weekend dolaze vrhunski predavači koji će zadovoljiti znatiželjne umove željne novih saznanja! Inspirativni paneli renomiranih predavača obradiće aktuelne teme koje oblikuju savremenu stvarnost. Na primer, o tome kako oblikovati bolju budućnost na Weekendu će govoriti Kishore Mahbubani, bivši predsednik Saveta bezbednosti UN-a koji pokreće dijalog o ključnim pitanjima savremenog društva.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Kishore20Mahbubani-1.jpg

 

Idealna prilika za sklapanje novih poslova samo je još jedan od razloga zašto je dolazak na rovinjski Weekend.16 nezaobilazan! To je mesto susreta, inspiracije i beskrajnih poslovnih prilika. Weekend Media Festival postao je magnet za stručnjake, profesionalce i preduzetnike iz sveta medija i komunikacija, a bogatstvo različitih veština otvara vrata za neverovatne saradnje. U neformalnoj, opuštenoj atmosferi, ljudi pričaju o važnim stvarima pa je i veliki broj dobrih saradnji proizišao upravo iz ovih druženja. Možda baš vi budete kreator neverovatne poslovne priče!Saznaj više:
Povezani članci: