Pretraga

4 razloga zašto bi ovog leta trebalo da posetite Crnu Goru

4 razloga zašto bi ovog leta trebalo da posetite Crnu Goru

Tekst: BURO.

Realno, mogli bismo odmah da vam izbacimo i 444. razloga Dovoljno je da listu počnemo činjenicom da smo već zagazili u leto, pa da dodamo to da se u gradu aslaft topi, da je koncentracija na minimumu, a želja za begom na maksimumu... Ali, ako vam je potreban i još koji razlog preko, nije problem. Ova sezona u Crnoj Gori biće uzbudljiva, zabavna i pošto smo pregledali najavljene aktivnosti na velikoj konferenciji koja je nedavno održana, jedno je jasno – neće biti dosadno ni na minut! Izdvojili smo svoje favorite, ovo su događaji na kojima ćete sigurno sresti BURO. tim, rezervišite i vi svoje mesto i uživajte u događajima koji obećavaj dobar provod!

SUPER WINE 9.0

4 razloga zašto bi ovog leta trebalo da posetite Crnu Goru (фото 1)

Deveto izdanje najuzbudljivijeg vinskog događaja jugoistočne Evrope – SuperWine održava se u subotu 2. jula 2022. godine u luksuznoj yacht marini Porto Montenegro. Prema listi vinarija-izlagača, jasno je da je pred nama najbolji SuperWine do sada! Ovogodišnji program SuperWine događaja, tradicionalno biće „pojačan“ nastupom DJ-a, kao i bogatim pratećim gastronomskim programom. Celokupna lista izlagača čeka vas na sajtu superwine.rs. Ulaznice za SuperWine 9.0 biće dostupne na samoj lokaciji (Buddha-Bar Beach u Portu Montenegru) na dan događaja, kao i u pretprodaji preko aplikacije Wine Drop Club. Otkrijte najbolja vina i nazdravite dobrom životu na atraktvnoj lokaciji.

PURGATORIJE

4 razloga zašto bi ovog leta trebalo da posetite Crnu Goru (фото 2)

Svečano otvaranje mediteranskog Festivala Purgatorije 2022 biće upriličeno u utorak, 28. juna u Tivtu mjuziklom “Kosa” u koprodukciji Pozorišta mladih Novi Sad i Centra za razvoj vizuelne kulture pod pokroviteljstvom Američke ambasade i grada Novog Sada. Zatim, 30. juna biće odigrana predstava ,,Pristanak”. Takmičarski program Purgatorija je nazvan 6+1 u okviru kojeg će biti izvedeno šest dramskih predstava i jedna igračka predstava. Posetioci će uživati i u pozorišnoj predstavi ,,Lutka sa kreveta broj 21”, kao i svima poznatim i omiljenim predstavama: „Hasanaginica“, „Bokeški D-mol“, „Filomena Marturano“ i moge druge. Najveći broj predstava odvija se na tivatskoj letnjoj pozornici, smeštenoj u letnjikovcu Buća.

POLO IN PORTO

4 razloga zašto bi ovog leta trebalo da posetite Crnu Goru (фото 3)

Dugo iščekivani nastavak ovog sjajnog sportskog i lifestyle događaja predstavlja jedno od vrhunaca letnje sezone Porto Montenegra sredinom avgusta. Izvanredna parada konja i prijemi sa ukusom na najlepšim lokacijama u marini upotpunjeni su sa dva uzbudljiva dana pola i nezaboravnom zabavom u čast zatvaranja događaja.

KONCERTNA SEZONA U LUŠTICI

4 razloga zašto bi ovog leta trebalo da posetite Crnu Goru (фото 4)

"Back to the roots" muzički festival iznenadiće sve ljubitelje zvuka - Luštica bay će postati svojevrstan retro disco podijum jer 22. jula nastupaju Boney M i Mazi Williams, za 4. avgust zakazan je koncert britanske grupe Soul 2 Soul, a repertoar Gipsy Kings-a ne treba posebno najavljivati za 9. avgust, kao ni Heather Small iz grupe M People koji će nastupiti 24. avgusta. Ukoliko dugo niste sebi dopustili da đuskate kao da sutra ne postoji, spremite plesne cipele i zauzmite svoje mesto na podijumu!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor