Pretraga

Da li ste za turu vozom kroz najlepše gradove Evrope?

Da li ste za turu vozom kroz najlepše gradove Evrope?

Tekst: BURO.

Možda smo zamenili japanke kaputima i suncobrane kišobranima, ali pasoš uvek stoji na vrhu fioke. Ako igrate za isti tim, imamo sjajne vesti! Belmondov venecijanski Simplon-Orient-Express proširuje svoje rute i na mesec decembar.

Da li ste za turu vozom kroz najlepše gradove Evrope? (фото 1)
Da li ste za turu vozom kroz najlepše gradove Evrope? (фото 2)

 

Možda deluje predaleko, ali mi volimo da sve bude spremno na vreme - outfiti i slobodni dani zabeleženi u kalendaru. Ako planirate da prekratite vreme putovanjem u međuvremenu, pakujte kofere, ovo su najlepši i najjeftiniji hoteli širom Evrope.

 

Da li ste za turu vozom kroz najlepše gradove Evrope? (фото 3)
Da li ste za turu vozom kroz najlepše gradove Evrope? (фото 4)

 

Kada je reč o putovanju luksuznim vozom, ona su do sada bila dostupna samo od marta do novembra, ali Belmond će ovog decembra predstaviti 10 novih ruta koje će vas odvesti u različite krajeve Evrope. Zimska putovanja uključuju i dugogodišnje omiljene rute, od Venecije do Pariza, kao i nove dodatke između Pariza i Firence, kao i Beča. Bez obzira na rutu, imaćete priliku da se prepustite ekstravaganciji po kojoj je ova vrsta putovanja poznata. 

 

Da li ste za turu vozom kroz najlepše gradove Evrope? (фото 5)
Da li ste za turu vozom kroz najlepše gradove Evrope? (фото 6)

 

Spremni smo da posmatramo snežne krajolike najlepših evropskih sela iz istorijskih kočija koje datiraju iz 1920-ih i 1930-ih. A u ponoć, nakon večere, rolnice od jastoga i sendviče sa tartufima kao osnovnu ponudu branča zalivamo šampanjcem i slavimo život.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor