Pretraga

Mesto stvoreno za čisto uživanje, Gorski Hotel&Spa

Mesto stvoreno za čisto uživanje, Gorski Hotel&Spa

Tekst: BURO.

Kopaonik je destinacija koja privlači svojom atraktivnošću, pre svega ljubitelje skijanja i snega. Lepota i raznolikost sadržaja Srebrne planine je razlog zašto svi žele da produže sezonu skijanja i u martu, kada su dani duži, sunčaniji, a još uvek ima snega u izobilju. Gorski hotel smešten je među četinarima u samom centru, gde i najrazmaženiji ostaju očarani nivoom usluge i ponude na Kopaoniku.

Mesto stvoreno za čisto uživanje, Gorski Hotel&Spa (фото 1)
Mesto stvoreno za čisto uživanje, Gorski Hotel&Spa (фото 2)

Radi se o hotelu koji nudi maksimalan komfor, gde se prožimaju priroda, svetlost i toplina. Gosti Gorski Hotel&Spa se bude sa pogledom na staze Pančić, Mali Karaman, Malo Jezero.

Sve je podređeno udobnosti i baš zbog domaćinske atmosfere i diskretnog luksuza se svi lako zaljube u Gorski i vraćaju se tokom cele godine. Mi smo uživali u gastronomskoj ponudi hotela koja je među najvišima u Srbiji. Za one koji žele da sebi priušte uživanje na luksuznom nivou tu je Spa centar koji je stvoren da u njemu provedete sate i otpustite sve svakodnevne brige i prepustite se blaženom pronalasku unutrašnjeg mira. Pored soba i Spa centar, hotel pruža spektakularan pogled na zasnežene staze Kopaonika, što vas mami da budete na bajkovitom mestu zvani Gorski, nasmejani i srećni.

Mesto stvoreno za čisto uživanje, Gorski Hotel&Spa (фото 3)

Gorski Spa&Wellness centar je izvor nove životne energije. Tu sve izgleda drugačije, lakše, jednostavnije. Osećaj potpunog opuštanja i najčistiji proizvodi koji koriste sve blagodeti planinskog bilja, morskih ekstrakata i esencijalnih ulja. Jedinstven svet sauna i spa sadržaja u potpunosti je posvećen relaksaciji i zdravlju tela i duha. Na raspolaganju su otvoreni i zatvoreni bazen, uz spa bar i pogled na vrhove Kopaonika. Raznoliki svet sauna u kom se nalaze - VIP finska sauna i VIP parno kupatilo, parno kupatilo, slana soba, tuš doživljaja, Kambala hladan tuš, ledena fontana, staza doživljaja, finska sauna, borova sauna, tepidarijumi, relaks, Vichy horizontalni tuš i Thermal Bed Paradise. Iako već ovako pobrojane stavke čine da započnemo pakovanje i krenemo na put ka vrhu Kopaonika, tek kada zaista doživite mogućnosti zone za opuštanje u hotelu sve će vam biti jasno. Moderni luksuz jeste postizanje mira (što je nekada vrlo ozbiljna misija!) i ovde su svi posvećeni tome da gosti izvuku maksimum iz svog boravka.

Mesto stvoreno za čisto uživanje, Gorski Hotel&Spa (фото 4)
Mesto stvoreno za čisto uživanje, Gorski Hotel&Spa (фото 5)

Ono što je posebna preporuka jeste bogati izbor masaža koje su osmišljene tako da vas okrepe, opuste i napune dobrom energijom. Lekovitost dodira vrhunskih terapeuta u sinergiji sa ekstraktima moćnih biljaka daruju umirujuću, regenerativnu ili stimulativnu energiju. Sve prema želji i raspoloženju gosta. Posle takvog uživanja u tretmanima lako je „uklizati“ u slatke snove i postići ideal sna. A ujutru vas čeka novi krug uživanja u najboljem životu na planini. Jednostavno izađite iz hotela i da, već ste na stazi!

Mesto stvoreno za čisto uživanje, Gorski Hotel&Spa (фото 6)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor