Pretraga

Momentalno se pakujemo i odlazimo, ova vila na Siciliji je ostvarenje svih naših letnjih snova

Momentalno se pakujemo i odlazimo, ova vila na Siciliji je ostvarenje svih naših letnjih snova

Tekst: BURO.

Krivi smo! I to onako baš. Svaki slobodan trenutak koristimo da obrinemo krug online i bacimo pogled gde bismo sve to mogli ovog leta (plot twist, idemo baš svuda). Bukmarkujemo sve što je interesantno, i ne obaziremo se da li je sve to izvodljivo, o svemu ćemo misliti sutra. Novi hoteli niču iz dana u dan, ali mi češljamo i ponudu vila i apartmana i beležimo ono baš, baš najbolje. I naravno sve delimo sa vama! U poslednjoj patroli otkrili smo vilu jednostavnvog naziva „Iddu“ koja se nalazi na Siciliji i sada smo smrtno zaljubljeni.

Momentalno se pakujemo i odlazimo, ova vila na Siciliji je ostvarenje svih naših letnjih snova (фото 1)
Momentalno se pakujemo i odlazimo, ova vila na Siciliji je ostvarenje svih naših letnjih snova (фото 2)
Momentalno se pakujemo i odlazimo, ova vila na Siciliji je ostvarenje svih naših letnjih snova (фото 3)

„Iddu“ je smeštena na severozadnu ostrva i to visoko iznad mora, zbog čega ima, malo je reći, spektakularan pogled. Kuća je okružena raskošnom mediteranskom baštom u kojoj je rastinje takvo da deluje da je samo tu izraslo, iako je jasno da je u pitanju predan rad baštovana na ovom projektu. Enterijer je nedavno renoviran, pa je tu sada jednistven miks autentičnog eolskog stila, savremenog dizajna i art upliva.

Momentalno se pakujemo i odlazimo, ova vila na Siciliji je ostvarenje svih naših letnjih snova (фото 4)
Momentalno se pakujemo i odlazimo, ova vila na Siciliji je ostvarenje svih naših letnjih snova (фото 5)

Ukupno ovde može boraviti osmoro gostiju u tri spavaće sobe uz četiri kupatila za maksimalnu udobnost. U enterijeru dominiraju smireni zemljani tonovi i prirodni materijali, jer je sve podređeno onome što se dešava napolju. Ovde je na snazi Al fresco život u punoj snazi, postoji nekoliko zona koje su opremljene udobnim jastucima gde gosti mogu uživati u dolce far niente konceptu do beskraja. Pored terasa na koje sve sobe izlaze, tu je i izdvojeni gazibo ispunjen jastucima gde zaista možete utvrditi koliko je dobar život naopačke uz pogled na otvoreno more (znamo – najbolji!).

Momentalno se pakujemo i odlazimo, ova vila na Siciliji je ostvarenje svih naših letnjih snova (фото 6)

Naravno, tu je i elegantan bazen koji obećava epizodu slatkog života, sve uz pogled na kaktuse, palme i more. Lako je ovde zamisliti da ste u nekom dobrom filmu, izgubljeni na pustom (i luksuznom) ostrvu. I to samo dokle tako želite, jer je na raspolaganju i kuvar odgovoran za sve obroke, oh da i koktele.

Momentalno se pakujemo i odlazimo, ova vila na Siciliji je ostvarenje svih naših letnjih snova (фото 7)
Momentalno se pakujemo i odlazimo, ova vila na Siciliji je ostvarenje svih naših letnjih snova (фото 8)
Momentalno se pakujemo i odlazimo, ova vila na Siciliji je ostvarenje svih naših letnjih snova (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor