Pretraga

Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan!

Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan!

Tekst: BURO.

Da li smo manje očekivali od kombinacije našeg omiljenog hotelskog brenda i jednog od najlepših gradova na svetu? Naravno! Ali baš zato što smo imali tako visoka očekivanja imali smo i strah da će rezultat biti prosečan, sada nam je žao što smo sumnjali, jer vlasnici Soho House grupacije ništa ne prepuštaju slučaju. I oni su znali da su oči javnosti uperene u njih tako da su se potrudili da nas sve oduševe.

Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan! (фото 1)
Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan! (фото 2)

Hotel je smešten u nekadašnjem pariskom domu Jeana Cocteaua i kroz enterijer dat je omaž slavnoj prošlosti građevine. Članovi Soho House kluba imaće priliku da uživaju u smeštaju, zimskoj bašti, bazenu, baru i prostoriji za kabare (da, tamo su zidovi od crvenog pliša).

Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan! (фото 3)

U sobama su veliki kreveti, plišane sofe i uglačani parket. Drvena vrata su originalna i restaurirana su u potpunosti, kao i gipsani radovi kako bi gosti mogli da vide kako je sve izgledalo u prošlosti. Prostor je originalnim umetničkim slikama, među kojima se ističu umetnici kao što su: Natsuko Uchino, Emmanuel Van der Meule i Mel O’Callaghan.

Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan! (фото 4)
Napokon je otvoren Soho House u Parizu - naravno da je fantastičan! (фото 5)

Hotel ukupno broji 36 spavaćih soba, a one nude pogled na Pigal. Ukoliko gosti nisu raspoloženi da se odmah bace u užurban pariski život mogu sebi pripremiti kupku u kadi, ili se popeti do bazena na krovu zgrade. Najbolje od svega, znajući kakvu ekipu koncept Soho House okuplja, gosti jednostavo mogu „izaći“ u hotelski restoran, velike šanse su da će tu videti sve ljude sa „svako ko je neko“ liste u Parizu. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor