Pretraga

Od sada možete da iznajmite vilu u kojoj Lejdi Gaga uživa u filmu Gučijevi

Od sada možete da iznajmite vilu u kojoj Lejdi Gaga uživa u filmu Gučijevi

Tekst: BURO.

Velelepna vila Balbijano iz filma "Gučijevi", od sada je na Airbnb-iju i biće otvorena za rezervacije od 6. decembra u podne, prenosi magazin Dazed. U filmu, njen vlasnik je Aldo Gucci, koga tumači Al Pacino.

Od sada možete da iznajmite vilu u kojoj Lejdi Gaga uživa u filmu Gučijevi (фото 1)

Pre beogradske premijere, Buro je organizovao posebnu zatvorenu projekciju za prijatelje, a (opravdan) hajp oko filma je usledio mnogo ranije, što zbog same tematike, što zbog glumačke postave. Sada, oni sa dubljim džepom moći će i da rezervišu svoje prenoćište u pomenutoj vili i dodatno dožive film.

Od sada možete da iznajmite vilu u kojoj Lejdi Gaga uživa u filmu Gučijevi (фото 2)

Ova vila, ili bolje rečeno palata, nalazi se na zapadnoj obali jezera Komo u Italiji. Datira s kraja 16. veka, kada je kardinal Tolomeo Galio dao naredbu za njenu izgradnju kako bi bila njegova glavna rezidencija. Vek kasnije, u njemu je boravio kardinal Anđelo Marija Durini, koji ga je koristio za bankete i okupljanja italijanske intelektualne elite. Danas je ova vila ispunjena glamuroznim nameštajem i umetničkih predmeta. Na Airbnb-iju se navodi da je u objektu na raspolaganju šest spavaćih soba i šest kupatila, sa fokusom na reči: "Boravak u vili će posetiocima dočarati vrhunac italijanske raskoši devedesetih."

Od sada možete da iznajmite vilu u kojoj Lejdi Gaga uživa u filmu Gučijevi (фото 3)

Kao što smo napomenuli, ovo iskustvo je dosta nije pristupačno, konkretno cena je 1.128 dolara za jedno noćenje. Za ovu svotu dobićete pristup za prva tri sprata, do kojih se može doći privatnim liftom. Ekstravagancija se ovde ne završava - za sada je dostupna samo za jednu noć, 30. marta 2022. godine. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor