Pretraga

Otkrivamo vam 3 ganc nova hotela na Mikonosu

Otkrivamo vam 3 ganc nova hotela na Mikonosu

Tekst: BURO.

Koliko tačno novih hotela može da se otvori na Mikonosu? Nemamo baš jasnu ideju, ali svake sezone pojavi se nekoliko novih i uvek se radi o fantastičnim primerima arihtekture i dizajna enterijera koji pomeraju granice čineći da se industrija ugostiteljstva pomera napred konstantno nudeći nešto novo. Mikonos je sam po sebi prelep i ima specifičnu energiju koja vas obuzme čim zakoračite na ostrvo, pa nas ne čudi što svakog leta svedočimo nekom novom hotelijerskom poduhvatu na tom mondenskom mestu. Nećemo uspeti da ih sve obiđemo, ali ne predajemo se unapred, leto pred nama je dugo!

Destino

Otkrivamo vam 3 ganc nova hotela na Mikonosu (фото 1)

Pacha grupa je vrlo poznata svim klaberima, pre svega ta grupacija je jasna asocijacija na Ibicu, ali njihove žurke su postale globalan fenomen. Pa nikog nije začudilo kada su se prebacili i u polje ugostiteljstva kad su otvorilli hotel Destino na Ibici, ove sezone odlučili su da taj koncept prošire i na Mikonos i da i tom grčkom ostrvu udahnu čuvenu Pacha magiju. Hotel Destino je nedavno počeo sa radom, a time je najavljeno otvaranje kluba Lío. Destino je smešten u jednom od najlepših delova ostrva, broji 34 sobe i 6 apartmana. Ipak, ovo je jedno od onih mesta gde su najbitniji javni prostori kao što su restorani, bar i inifity bazen sa kog puca pogled na tikrizno more. Svi gosti mogu da očekuuju Pacha iskustvo sa Ibice koje kombinuje zabavu, luksuz i kvalitet. Najavljena su gostovanja mnogih umetnika, performera i svetski poznatih DJ-eva. Smeštaj koji vredi bukirati!

Otkrivamo vam 3 ganc nova hotela na Mikonosu (фото 6)
Otkrivamo vam 3 ganc nova hotela na Mikonosu (фото 7)

Kalesma

Otkrivamo vam 3 ganc nova hotela na Mikonosu (фото 8)
Otkrivamo vam 3 ganc nova hotela na Mikonosu (фото 9)
Otkrivamo vam 3 ganc nova hotela na Mikonosu (фото 10)

Da, na Mikonosu skoro ništa se ne može svrstati u kategoriju povoljno, ali ono što je najskuplje jeste privatnost koju su poznati spremni papreno da plate. Iznad Ornosa smestio se novi hotel Kalesma čija je ideja da ponudi upravo to, skriveno utočište gde se svi gosti u miru mogu prepustiti odmoru. Postoji 25 apartmana od kojih svaki poseduje terasu koja gleda na more i privatni grejani bazen. Radi se o luksuzu koji je nenametljiv i enterijer i eksterijer uređeni su u svedenom, mediteranskom stilu. Vlasnici su Aby Saltiel i Makis Kousathanas, koji su poznati kao vlasnici uspešnih restorana, tako da goste očekuje i besprekorna usluga, konsijerž servis za sve želje, kao i odlična hrana.

Aeonic

Otkrivamo vam 3 ganc nova hotela na Mikonosu (фото 11)
Otkrivamo vam 3 ganc nova hotela na Mikonosu (фото 12)
Otkrivamo vam 3 ganc nova hotela na Mikonosu (фото 13)

Ovo je smeštaj kakav ne biste očekivali od glamuroznog Mikonosa. Aeonic je hotel koji ne nudi ekstravagantnost i svetlucave ukrase, već autentičnost i sofisticiranost. Za uređenje su bili zadužen atinski biro 1 Architects i studio Stones & Walls. Rezultat je moderan prostor u kome vlada minimalizam i gde su boje, oblici i teksture u funkciji postizanja mira i tišine. To su postigli uz korišćenje prirodnih materijala kao što su mermer, kamen i hrast. Ti sirovi materijali slave nesavršenost prirode, dok su dekorativni predmeti lokalnih umetnika i keramičara tu da sve začine diskretnim luksuzom. Ako želite istinski odmor, ali uz opciju da vam je ludilo noćnog života na dohvat ruke, onda proverite šta sve nudi ovo interesantno mesto.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor