Pretraga

Španija je otvorila granice, a ovo su hoteli koje ćemo obići ovog leta

Španija je otvorila granice, a ovo su hoteli koje ćemo obići ovog leta

Tekst: BURO.

Ne znamo za vas, ali naš tim je obuzela putnička groznica. Razmišljamo koliko su dugi dani, o senkama koje palme prave iznad peščanih plaža, o slanoj vodi i slobodi. Google krug kroz potencijalne smeštaje, još jedan za bukiranje letova. Slažemo i preslažemo dodajući destinacije koje još nismo obišli, hotele koje nismo videli, putanje koje nismo prešli. Nadoknađujemo i 2020. i sva leta ikada koja su nekada prošla „onako“, zato hajde i Španija. Izabrali smo najbolje hotele u kojima je uživanje zagarantovano, pratite naše male znakove.

Es Racó

Španija je otvorila granice, a ovo su hoteli koje ćemo obići ovog leta (фото 1)

 

Ovo je hotel u seoskom stilu na omiljenom španskom ostrvu Majorka i predstavlja pravu oazu za sve one koji su u potrazi za odmorom koji podrazumeva spajanje sa prirodom. Ono što je sjajno jeste što hotel svojim gostima nudi bogat program iz koga oni mogu birati aktivnosti po želji. Na spisku su muzičke sesije, časovi keramike i slikanja, kuvanje, joga, meditacija, kao i hajking i mogućnost posuđivanja bicikla. Nude mogućnost da se restartujete mentalno i fizički. Svima nam je to potrebno!

 

Hotel Serras

Španija je otvorila granice, a ovo su hoteli koje ćemo obići ovog leta (фото 2)

 

Ko još ne voli Barselonu? Ovaj španski grad je vrtlog kultura, zabave i života. Uz direktne letove iz Beograda predstavlja savršen izbor za beg od svakodnevnice. Super opcija za smeštaj jeste boutique hotel Serra koji je sagrađen na ruševinama prvog Picassovog studija u gotičkom kvartu. Uz to upravo je ovaj hotel dobio nagradu za najbolji urban hotel u Španiji na dodeli Condé Nast Traveler Awards. Rooftop bar će vas sigurno "kupiti".

 

Španija je otvorila granice, a ovo su hoteli koje ćemo obići ovog leta (фото 3)

Anantara Villa Padierna Palace

Španija je otvorila granice, a ovo su hoteli koje ćemo obići ovog leta (фото 4)

 

Ako želite paket aranžman ovo je pravi hotel za vas. Anantara Villa Padierna Palace nalazi se u Marbelji i to je „muzej hotel“. U rizortu je smešteno preko 1.200 umetničkih dela, a pored toga postoje i tri golf terena i odličan plažni bar. Ovaj hotel je destinacija za sebe. Sama zgrada je velelepna, ali kad pogledate i bašte i bazen ušuškan u dvorištu poželećete da ostanete zauvek.

 

Španija je otvorila granice, a ovo su hoteli koje ćemo obići ovog leta (фото 5)
Španija je otvorila granice, a ovo su hoteli koje ćemo obići ovog leta (фото 6)

Cristine Bedfor

Španija je otvorila granice, a ovo su hoteli koje ćemo obići ovog leta (фото 7)

 

Ako volite manje brižljivo uređene hotele, pažnja. Cristine Bedfor hotel ima samo 21 sobu, a sve ih je uredio dizajner enterijera Lorenzo Castillo. Od samog otvaranja ovo mesto je postalo jedno od najomiljenijih na Menorki. Lorenzo se odlučio za mediteranski stil sa puno boja i printova, uz kombinovnje predmeta iz razičitih epoha i stilova. Mix & match u svom najboljem izdanju.

 

Španija je otvorila granice, a ovo su hoteli koje ćemo obići ovog leta (фото 8)
Španija je otvorila granice, a ovo su hoteli koje ćemo obići ovog leta (фото 9)
Španija je otvorila granice, a ovo su hoteli koje ćemo obići ovog leta (фото 10)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor