Pretraga

Plaza Athénée: Najlepši doručak u Parizu

Plaza Athénée: Najlepši doručak u Parizu

Tekst: BURO.

Foto: Danka Hasanović Prokić

Doručak za svakog znači nešto drugačije – međutim, za nas je to ritual kada uživamo, kada možemo da se zadržimo i proćaskamo uz kremastu, toplu kafu i da odvojimo vreme za sebe, spremimo se za uzbudljivi dan, maštajući uz miris hrskavih, francuskih kroasana. Taj užitak svakako doživljavamo u fantastičnom hotelu Plaza Athenee, gde kuvari unose strast u svako ukusno jelo, za divan početak dana u Parizu i vrtlog modnih događaja koje nosi Paris Fashion Week.

Bilo da je reč o ranom početku dana sa kafom i kroasanima, ili lagano nedeljno jutro, doručak je prilika koja simbolizuje okupljanje i pokret prema ostvarivanju svojih dnevnih želja, ambicija i obaveza porodice ili prijatelja. U srcu hotela, u mirnom, elegantnom prostoru La Gallerie restorana, stvaraju se kulinarske delicije, bude sva čula i započinju najinteresantnije priče. I ne samo to, uz karticu OTP banke, samo je jedan potez dovoljan da zaboravimo na sve obaveze, i dopustimo sebi sve ono što podrazumevamo pod početkom savršenog dana.

Plaza Athénée: Najlepši doručak u Parizu (фото 1)
Plaza Athénée: Najlepši doručak u Parizu (фото 2)
Plaza Athénée: Najlepši doručak u Parizu (фото 3)

Ako ste pomislili da je to vrhunac luksuza i hedonizma, prešli ste se...Na raskošnom krevetu, po ugledu na odaje kraljice Marije Antoanete, dozvoljavamo da nam batler donese doručak, uz predivan pogled sa filmskog platna. Divna prilika za dugo, ležerno jutro i paradu pariških užitaka. Svakako, najbolje se uživa uz mehuriće šampanjca. U Parizu se kalorije ne broje, a real life odlazi na pauzu, pa lagano guštamo i uzimamo najbolji deo dana samo za sebe u spektakularnoj scenografiji. Neka jutra stvarno jesu bolja od drugih!

Plaza Athénée: Najlepši doručak u Parizu (фото 4)
Plaza Athénée: Najlepši doručak u Parizu (фото 5)

OTP Privilege – premium ponuda

OTP banka svim svojim klijentima koji žele više i za sebe žele samo ono najbolje nudi posebno kreiran set bankarskih pogodnosti - Privilege. Radi se o stručnoj i personalizovanoj usluzi (uz ponude sa povlašćenim uslovima) gde za svakog klijenta postoji posebno rešenje kreirano u skladu sa njegovim potrebama. Privilege poslovni model podrazumeva Mastercard® Platinum beskontaktnu debitnu kartica za korišćenje u zemlji i inostranstvu. Takođe, tu je i putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu, za klijente i članove njihove porodice kada putuju zajedno. Naravno tu je elektronsko i mobilno bankarstvo, uz čitav spisak popusta i pogodnosti kod premijum partnera banke. Povrh svega, tu je Privilege Link digitalni koncept koji omogućava klijentima da sa poslove sa ličnim bankarom obave kad god im to odgovara, čak postoji i opcija video konsultacija sa bankarom i van radnog vremena banke. Plus, OTP korisnicima nudi i Privilege iskustva koja oduševljavaju i najzahtevnije (nas jesu!). Briga o ličnim finansijama nikada nije bila jednostavnija.

Plaza Athénée: Najlepši doručak u Parizu (фото 6)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor