Pretraga

Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati

Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati

Tekst: BURO.

Krajem septembra su stigle vesti da građani naše zemlje uz negativan PCR test mogu ući i na Kipar, a pored testa ne starijeg od 72 sata potrebno je popuniti i propusnicu za let (CyprusFlightPass) kako bi mogli da uđete na let. Budući da se radi o zemlji gde se leto proteže i na oktobar sa prosečnom dnevnom temperaturom koja igra oko 28 stepeni (i mora tek nekoliko stepeni manje)  nije loša ideja ukrasti još koji dan na plaži. Posebno s obzirom da domaće agencije nude letove dva puta nedeljno. Jedina činjenica koja može da vam kvari sreću jeste da se zalazak sunca odigrava pre pola sedam uveče, ali hej, ipak more u oktobru! Na vama je da ponesete dovoljno knjiga da popunite večeri, a mi smo vam spremili super preporuke gde odsesti.

Amara

Limasol

Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati (фото 1)

Ovaj hotel od pet zvezdica smešten je na samoj plaži na koju iz soba puca pogled preko hotelskog infinity bazena. Ako obožavate neometan pogled na horizont i zalaske sunca, velike su šanse da se nećete ni maknuti iz hotela. Preporučujemo vam da istražite i stari grad, ali ako je toplota i sunce sve što želite od jesenjeg mini odmora, u hotelu ćete uživati u odličnim ukusima. Postoje četiri restorana, a iza dva od njih stoje kuvari svetske slave Giorgio Locatelli i Nobu Matshushisa. Za one lenje koji ne žele da pogled odvoje od sunca i blistave igre iznad vode tu je restoran Armyra by Papaioannou na samoj plaži.

Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati (фото 2)
Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati (фото 3)

Annabelle

Pafos

Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati (фото 4)

Pafos se nalazi na jugozapadu ostrva i po mitologiji je mesto rođenja Afrodite, boginje ljubavi, lepote i plodnosti. I tu je hotel Annabelle na jednoj od najboljih lokacija u gradu, prostire se na šest hektara i okružen je tropskom baštom tik do plaže, a ako krenete na drugu stranu biće vam potrebno oko pet minuta šetnje uz more do luke i centra. Radi se o elegantnom hotelu klasičnog stila gde se paleta boja vrti oko nijansi kakve su karakteristične za Mediteran. Na krovu se nalazi restoran i koktel bar Ouranos gde stvarno lako možete zaboraviti na činjenicu da su na našem delu planete počele dosadne jesenje kiše.

Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati (фото 5)
Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati (фото 6)

Anassa

Polis Hrisohus

Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati (фото 7)

Ukoliko želite miran odmor, ovaj hotel na samom obodu nacionalnog parka Akamas će biti idealan. Anassa se nalazi na samoj obali i gosti koji dolaze tu najčešće su i sami u potrazi za mirom, tako da ćete zaista moći da se odmorite. Ono što će vam dosta reći o nivou usluge ovde jeste činjenica da hotel pripada prestižnom udruženju Leading Hotels of the World. Ukoliko vam je potrebno da uhvatite ozbiljan zalet u poslovnu jesenju sezonu odavde ćete se sigurno vratiti prazne glave i spremni za sve što naredni period donosi.

Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati (фото 8)
Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati (фото 9)

Louis Chris Le Mare

Protaras

Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati (фото 10)

Ako ste skupili ekipu i sa vama idu najdraži članovi porodice i prijatelji (a pri tom vas ima do šestoro) razmislite o opciji iznajmljivanja vile Louis Chris Le Mare. Smeštena je u gradu Protaras u jugoistočnom delu Kipra. Danas je taj gradić vrlo lepa turistička lokacija koju krase peščane plaže od kojih je najpoznatija „Fig Tree Bay“. Ova vila je nova i nalazi se u okviru kompleksa kuća za odmor. Ima bazen i uređena je u modernom grčkom stilu i tu je sve što očekujete od Mediterana: bela boja, prugice, drvo, juta i akcenti u tirkiznoj boji.

Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati (фото 11)
Sada možemo da putujemo i na Kipar - predlažemo super smeštaje koje možete bukirati (фото 12)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor