Pretraga

Tamo gde leto nema kraja: Portonovi

Tamo gde leto nema kraja: Portonovi

Tekst: BURO.

Već smo vam skrenuli pažnju na projekat u Crnoj Gori od koga (opravdano) očekujemo zaista puno, Portonovi je u svojoj prvoj fazi uspeo da nas oduševi, a sve što je planirano za dalje zvuči i više nego sjajno! Baš zato sa nesmanjenom radnoznalošću pratimo šta se dešava u Bokakotorskom zalivu.

Tamo gde leto nema kraja: Portonovi (фото 1)
Tamo gde leto nema kraja: Portonovi (фото 2)

 

More u septembru? Najbolja odluka koju možete doneti!

Tokom avgusta naš fokus bio je na novootvorenom plažnom baru, a ni kraj leta koji nam se bliži neće učiniti da odustanemo od uživanja na obali. Iako smo navikli da je početak septembra ta tačka kad bi trebalo da zaboravimo na planiranje putovanja, moramo priznati da su upravo septembarski begovi na more - najbolji!

Tamo gde leto nema kraja: Portonovi (фото 3)

 

Tokom ovog meseca temperatura se ugnezdi na onih savršenih tridesetak stepeni, a temperatura vode je tik ispod toga. Nesnosne gužve prestaju, a sunce postaje toliko “tjunovano” na taman da bi za to trebalo da se smisli nova reč.

 

Tamo gde leto nema kraja: Portonovi (фото 4)
Tamo gde leto nema kraja: Portonovi (фото 5)

Ako nas pitate, toplo preporučujemo da Portonovi na nekoliko dana postane i vaša adresa i da isprobate udobne ležaljke ispod ogromnih suncobrana uz blagotvornu tišinu koju remeti samo zasecanje talasa retkih plivača, uz obaveznu dozu spavanja, koje prati lenjo grickanje sladoleda i čaša hladnog crnogorskog vina. Jer ovo mesto inspiriše na pravi odmor, istinsko plandovanje i pošteno lenjstvovanje. Tri strane čitanja knjige, pa dremka. Odškrinete kapak tek da ispratite jedrilice koje jezde preko Boke. Pa brojite oblake. Slušate ptice i pčele. Okrenete se na drugu stranu. Samo nekoliko dana na ovom mestu dovoljno je da se momentalno otarasite gradskog stresa i užurbanosti...

Tamo gde leto nema kraja: Portonovi (фото 6)

 

Portonovi nudi savršenu kombinaciju opuštanja na plaži i zanimljivih sadržaja na trgu

 

Ključ, kao i uvek u životu, jeste u balansu, a ovde ćete moći savršeno da iskombinujete trenutke opuštanja i aktivnosti. Na Portanovi Vista trgu planirani su raznovrsni događaji (raspored se redovno objavljuje na njihovim društvenim mrežama), a gosti mogu posetiti i prvi cigar i konjak bar u Crnoj Gori - Maison du Monde. Tu je restoran mediteranske kuhinje Perla Square, kao i Godo sladoledžinica. Očekuje se otvaranje belgijskog paba i jedne veoma posebne vinarije i restorana istočne kuhinje.

 

Tamo gde leto nema kraja: Portonovi (фото 7)
Tamo gde leto nema kraja: Portonovi (фото 8)
Tamo gde leto nema kraja: Portonovi (фото 9)

 

Dok (nestrpljivo) čekamo otvaranje luksuznog hotela One&Only (najavljeno je za sledeću godinu), svi zainteresovani mogu iznajmiti elegantne apartmane u naselju, ili investirati u sopstveni stan. Budući vlasnici mogu da biraju između osunčanih studio apartmana, dvosobnih i trosobnih jedinica, pa do većih porodičnih stanova sa prelepim vrtovima i Julijinim terasama. Na samo nekoliko koraka do mora, Marina rezidencije su izgrađene u elegantnom i modernom stilu.

 

 

Da li se vidimo?

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor