Pretraga

Već razmišljamo o prolećnom begu, ova vila u Grožnjanu nam je visoko na listi favorita

Već razmišljamo o prolećnom begu, ova vila u Grožnjanu nam je visoko na listi favorita

Tekst: BURO.

Omiljeni zimski hobi? Iskreno, da zamišljeno gledamo kroz prozor, dodajemo sloj po sloj odeće i sanjarimo kako će biti super kad stigne proleće. I evo nas, nadomak smo toga i već prekidamo sa maštanjem i prelazimo u mod planiranja i bukiranja. Naravno da nam je Istra na samom vrhu destinacija koje ćemo (ponovo i ponovo!) posetiti i ove sezone. Čarolija malenih istrarskih sela je zbilja posebna, zato ovog puta su nam oči usmerene ka Grožnjanu, mestašcu gde vam na momente neće biti jasno da li ste i dalje u realnosti ili ste zalutali u fantaziju. Sada se u režiji hotela San Canzian sve penje na novi nivo, budući da su u svoju ponudu uvrstili divnu vilu koju možete bukirati za aposlutni odmor.

Već razmišljamo o prolećnom begu, ova vila u Grožnjanu nam je visoko na listi favorita (фото 1)
Već razmišljamo o prolećnom begu, ova vila u Grožnjanu nam je visoko na listi favorita (фото 2)
Već razmišljamo o prolećnom begu, ova vila u Grožnjanu nam je visoko na listi favorita (фото 3)

Dizajn enterijera ove kuće potpisuje poznati hrvatski dizajner Boris Ružić koji je uspeo da zadrži tradicionalni istarski šarm spajajući različite stilove i elemente koji skladno funkcionišu kao celina. Delove je ostavio skoro sasvim netaknute kao simbol poštovanja predaka koji su odrasli u toj kući. U centralnom delu pažnju pleni istarsko ložište koje daje toplinu. Kuća ima dve sobe, i iako je majstroski uređena, njen najlepši deo jeste velika romantična terasa koja neodoljivo podseća na filmski set nekog stvarno dobrog filma.

Već razmišljamo o prolećnom begu, ova vila u Grožnjanu nam je visoko na listi favorita (фото 4)
Već razmišljamo o prolećnom begu, ova vila u Grožnjanu nam je visoko na listi favorita (фото 5)
Već razmišljamo o prolećnom begu, ova vila u Grožnjanu nam je visoko na listi favorita (фото 6)

Najbolje od svega jeste što gosti koji tu odsednu mogu uživati u cunjanju kroz uličice Grožnjana i istražiti lokalnu art scenu, a zatim organizovanim šatlom mogu preći u San Canzian hotel i uživati u rafiniranom luksuzu po kome je to mesto poznato.

Već razmišljamo o prolećnom begu, ova vila u Grožnjanu nam je visoko na listi favorita (фото 7)

Ukoliko vam je potreban odmor tokom kog ćete se doslovno i figurativno skloniti od svog života, ovo je lokacija koja može to da vam pruži. Telefon i laptop ostavite u drvenoj fioci starog kredenca, zatvorite je bez griže savesti i pođite u potragu za nekim jednostavnijim, mirnijim životom. Vidimo se!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor