Pretraga

Vila na Braču koja obećava čisto uživanje i apsolutni odmor

Vila na Braču koja obećava čisto uživanje i apsolutni odmor

Tekst: Jelena Karakaš

Čime se bavimo dok pored nas promiču pahulje (osim što prevrćemo očima)? Pa naravno, jurimo u online krug i bropotezno bukmarkujemo najbolje adrese za leto. I toplo se nadamo da će većina preći iz kategorije bukmarkovano u kategoriju bukirano. Ako nas pitate kriterijumi su sledeći: da je to spektakularna lokacija, tik uz more, priželjkujemo prirodni hlad mirisnih borova, može i klasična kombinacija stena i talasa, kada se radi o enterijeru ne želimo hladno i veštački, želimo svedeno i toplo, kako bi mesto na kome se nalazimo preuzelo primat i kako bismo u njemu uživali do maksimuma. Znači bez ikakvih primesa luksuza u uobičajnom smislu te reči, kristali, sjaj i mermer nisu nešto što želimo da vidimo u avgustu kada se prepuštamo ležernom bosonogom životu u običnom crnom bikiniju. No, naravno luksuz u novom smislu može. Znate već, onaj koji se meri isključivo kroz iskustva i nivo sreće koji budi u nama. Pa u ovom online krugu pronašli smo baš takav bingo.

Vila na Braču koja obećava čisto uživanje i apsolutni odmor (фото 1)
Vila na Braču koja obećava čisto uživanje i apsolutni odmor (фото 2)
Vila na Braču koja obećava čisto uživanje i apsolutni odmor (фото 3)

Villa Maja smeštena je na ostrvu Brač i već na prvi pogled naterala nas je da štikliramo sve iz kategorije „tražimo i želimo“. Skrivena lokacija u šumi, iznad mora? Tu. Elegantan infity bazen? Tu. Dvorišni deo ispunjen nameštajem od trske? Da. Neodoljivi suncobrani koji donose dah ezgotike? Oh, da. Enterijer koji je skladan i udoban. Apsolutno! Ćao Majo, sviđaš nam se.

Vila na Braču koja obećava čisto uživanje i apsolutni odmor (фото 4)
Vila na Braču koja obećava čisto uživanje i apsolutni odmor (фото 5)
Vila na Braču koja obećava čisto uživanje i apsolutni odmor (фото 6)

Vila ima 4 spavaće sobe sa odvojenim kupatilima i proteže se na 400 kvadratnih metara i maksimalan broj gostiju je osam. Što je čini idealnim izborom za neki casual odmor sa porodicom i prijateljima, jer je okućnica u kaskadama dovoljno velika da zapravo nikada ni ne napustite smeštaj.

Vila na Braču koja obećava čisto uživanje i apsolutni odmor (фото 7)

Realno ovde je na snazi pravi old school odmor. Od predugačkog doručka na terasi, preko lenjog plivanja u bazenu, a posle možete uzeti kajak i istražiti ostrvo i okolinu. U svakom slučaju kakva god očekivanja imali od letovanja, ovo mesto deluje kao ono gde će i najrazmaženiji uživati bez zamerke.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor