Tehnologija, praktičnost i zdravlje u kuhinji: Upoznajte Xiaomi Air Fryer

  31.08.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Cover_2.png

  U brzom tempu modernog života, pronalaženje načina za pripremu ukusnih i zdravih obroka postalo je ključno. Xiaomi Smart Air Fryer je revolucionarna kuhinjska naprava koja kombinuje tehnologiju, praktičnost i zdravlje kako bi vam omogućila da jednostavno uživate u omiljenim jelima, bez previše truda i sa manje masnoća.

  Tehnologija u službi zdravlja

  Jedna od najvećih prednosti Xiaomi Smart Air Fryer-a je njegova sposobnost pripreme hrane uz minimalno korišćenje ulja. Korišćenjem tehnologije cirkulacije vrućeg vazduha, od čak 360 stepeni, ovaj pametni uređaj omogućava vam da hrskavu i zdravu hranu pripremite sa samo nekoliko kapi ulja. To znači da možete uživati u hrskavoj piletini, slasnim krompirićima i drugim omiljenim jelima bez suvišnih kalorija i zasićenih masti.

  Pametne opcije pripreme

  Xiaomi Smart Air Fryer dolazi sa nizom pametnih opcija za pripremu hrane. Pomoću digitalnog OLED ekrana na dodir možete jednostavno podesiti temperaturu – od 40° do 200° C – i vreme pečenja za svako jelo. Uz to, možete koristiti i unapred postavljene programe za pripremu različitih vrsta hrane, kao što su piletina, riba, povrće i još mnogo toga. To znači da ne morate biti kulinarski stručnjak da biste pripremili savršen obrok.


  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Xiaomi20Air20Fryer-1-scaled.jpg

  Saznaj više:
  Povezani članci: