Pretraga

Naši omiljeni lifestyle brendovi su udružili snage i želimo sve iz njihovih novih kolekcija

Naši omiljeni lifestyle brendovi su udružili snage i želimo sve iz njihovih novih kolekcija

Tekst: BURO.


Ne znamo za vas, ali svaki put kada neki od nama dragih brendova udruže snage mi se radujemo. Uzbudljivo je i nepredvidljivo zamišljati kako će se ti kreativni „okršaji“ završiti. Čiji stil će prevagnuti, da li će proizvodi postati još bolji i da li će kroz alhemiju kreativnih brejnstorminga biti još lepši? Srećom, odogovor je u najvećem broju slučajava: da i da! Zato i ne manjka saradnji koje su ponekad čudne, nekad savršene, ali u svakom slučaju uživamo da proučavamo rezultate svega toga. Ove sezone se pojavilo nekoliko odličnih spojeva, pa ako ste propustili šta se u toj kategoriji zbivalo, danas vam prikazujemo kolekcije koje su nas oraspoložile i koje smo stavili visoko na našu prolećnu shopping listu. Samo izvolite.

Bonton X Maison Sarah Lavoine

Naši omiljeni lifestyle brendovi su udružili snage i želimo sve iz njihovih novih kolekcija (фото 1)
Naši omiljeni lifestyle brendovi su udružili snage i želimo sve iz njihovih novih kolekcija (фото 2)

Dizajnerka Sarah Poniatowski Lavoine je u poslednje dve decenije izgradila ime u polju enterijera, produkt dizajna, ali i u modi. Njen brend je adresa na kojoj možete pronaći fantastične detalje za kuću, haljine kao stvorene za dnevne šetnje i odela za večerni izlazak. Ukratko, Maison Sarah Lavoine je tokom godina prerastao u one stop shop.  Sarah i njen tim udružili su se sa timom koji stoji iza ikoničnog francuskog brenda za decu Bonton i rezultat je fantastičan! Kolekcija nameštaja je namenjena za dečiju sobu, ali komadi izgledaju toliko dobro da bismo bez problema uselili sve i u ostale prostorije (samo pogledajte ovaj radni sto). C'est parfait!

the Altuzarra x Etsy

Naši omiljeni lifestyle brendovi su udružili snage i želimo sve iz njihovih novih kolekcija (фото 3)

Joseph Altuzzara je dizajner kojeg svi volimo (a među njegove fanove ubrajaju se i Rihanna, Nicole Kidman i Kate Bosworth), osim što se sjajno snalazi u modnom svetu odlično mu ide i „oblačenje“ prostora. Tek lansirana kolekcija Altuzzara x Etsy detalja za kuću je to i dokazala. Radi se o jedinstvenom konceptu, Joseph je veliki fan platforme Etsy i na ovom projektu radio je zajedno sa osam zanatlija i umetnika iz celog sveta kako bi stvorili limitiranu kolekciju. Između ostalog tu su jastučnice u tie-dye tehnici, proizvodi za ljubimce, posuđe, vaze... Cene se kreću između 30 i 1.700 dolara, pa svako ima prliku da pronađe nešto za sebe. Ali, požurite, budući da se radi o ograničenim količinama, stvari se brzo prodaju.

Clare V. x Anthropologie

Naši omiljeni lifestyle brendovi su udružili snage i želimo sve iz njihovih novih kolekcija (фото 4)
Naši omiljeni lifestyle brendovi su udružili snage i želimo sve iz njihovih novih kolekcija (фото 5)

Da li je ova saradnja naš favorit sezone? Oh da! Clare Vivier je američka dizajnerka koja se početkom dvehiljaditih udala za francuskog novinara Thierry Viviera. I desetak godina kasnije osnovala je sopstveni brend koji se bazira baš na francuskom stilu i principu joie de vivre. Sve što izađe iz njene radionice u Los Anđelesu je šareno i zabavno i lako sve te predmete možemo zamisliti na primer na letovanju u Antibu. Upravo je takva i mini kolekcija koju je uradila u saradnji sa kultnim brendom Anthropologie. Od notesa, preko tanjira, sve do peškira za plažu i suncobrana – sve je neodoljivo! Ovo je jedna od onih kolekcija gde nećete moći da se zaustavite sa repetativnim potezima „add to cart“ i nemojte. Ako smo išta naučili o francuskom stilu to je da je on večan, i ne izlazi iz mode. Tako da praktično, ova kupovina bi mogla da se podvede pod kategoriju: investicija.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar