Crvena boja i moć MANIFESTACIJE: Kako privući ljubav pomoću boje sezone

28.02.2024.
RECOMMENDED

U modi, lepoti i dizajnu enterijera, neočekivane doze crvene boje su postale trend du jour. Ali šta ako odabrani crveni komad može da vam pomogne u manifestaciji ljubavi, snage i privlačnosti?

Kroz istoriju, crvena se smatrala posebno moćnom bojom, pa čak i spiritualnom. Crvena nam na poseban način omogućava da budemo povezani sa svojim telom i senzualnošću.

Pored toga, jarke nijanse privlače pažnju, a to može da se primeni u vašu korist.

Snapinsta.app 429808625 369432736048501 9005888479525202036 n 1080 1

Manifestovanje uz pomoć crvene boje

Ipak, oblačenje crvenog džempera nije dovoljno da odradi posao, premda je dobar početak. Ako se vodimo teorijom manifestacije, boju treba shvatiti kao alat koji podržava moći manifestacije. Da biste postigli pun efekat, postavite posebnu nameru kroz razmišljanje, meditaciju i vođenje dnevnika kako biste stvorili jasnu sliku o tome šta želite. Što konkretniji, to bolje.

Sledeći korak je uspostavljanje mantre – imajte svoju nameru u mislima svaki put kada pogledate u svoje crvene nokte, na primer. Izaberite jednu jasnu frazu i recitujte je sebi dok vam se podsvesno ureza u misli.

Crvena boja

Što se tiče najboljeg načina nošenja crvene kako biste postigli moć manifestacije, samo imajte na umu – svaki put kada vidite boju trebalo bi da vas podseti, svesno ili nesvesno, da nastavite da radite na onome što najviše želite. Ova moćna boja služi da vas podrži u tom putu.

Saznaj više:
Povezani članci: