Zašto smo opsednuti novom, glam ranch kolekcijom Isabel Marant?

  03.03.2024.
  RECOMMENDED

  Za jesen 2024, Isabel Marant vratila se svojim boemskim korenima i dizajnira autfite za gradsku gaúcho devojku, koja smelo korača Parizom u animal printovima, jaknama sa resama i statement čizmama koje neizbežno privlače pažnju.

  – Mislim da mnogo dizajnera oseća taj neki „Divlji zapad vibe“ u ovom trenutku. Mi smo mu dodali malo oštrine i pokreta sa resama. Naša devojka je veoma snažna. Pravili smo modele inspirisani ženskom emancipacijom, i da bismo malo začinili stvari, dodali smo nešto crvene boje, izjavila je Kim Bekker, art direktorka brenda Isabel Marant, koja se na toj poziciji nalazi od 2021. godine.

  Cela fall – winter kolekcija Isabel Marant je vrlo nosiva – tu su čizme sa metalnim lancima koji mogu da se skinu, maslinaste cargo pantalone, safari jakne, debeli pleteni džemperi, leopard-print jakne i šalovi sa resama.

  Velike torbe preko ramena u bež i smeđoj boji zanimljiv su dodatak celoj Isabel Marant kolekciji. Skoro sve što je prikazano na pisti delovalo je kao podsetnik da možete zajedno nositi laptop, Stanley Cup i pelene za bebe, dok istovremeno izgledate kao da živite na ranču koji je napravio Tadao Ando u Novom Meksiku.

  Iako je pratila poznati recept, nova kolekcija Isabel Marant zapravo deluje vrlo osvežavajuće. Za one koji traže bekstvo od trenutne teške ekonomske situacije, ova linija nudi dosta pozitivne energije, nešto što je, zapravo, nedostajalo na Nedeljama mode u Milanu i Londonu ove sezone.

  Saznaj više:
  Povezani članci: