Ovaj FRANCUSKI brend pletiva je TAJNA svake modno osvešćene Parižanke

12.01.2024.
RECOMMENDED

Često razgovaramo o francuskom stilu i oživljavanju bezbrižnog joie de vivre pristupa odevanju. Srećom, postoji jedan brend koji je tajni sastojak za svaku modno osvešćenu Francuskinju.

Sézane je počeo kao brend za vintage garderobu, pa se razvio u jedan od kultnih francuskih brendova. Asortiman ležernih i sofisticiranih komada znači da je za nijansu lakše oživeti tu nedokučivu francusku estetiku. Od haljina i čizama do nakita i farmerki, Sézane ima sve što je potrebno za vaš garderober, mada se najviše ističu po pletivu.

Sezane francuski brend 1
@babba

Tek malo oversized krojevi i komadi od najkvalitetnijih materijala, pletivo koje potpisuje Sézane je idealan primer osnovnog komada za capsule garderober. Džemperi i kardigani se mogu pronaći u karakterističnoj Sézane paleti koja se uglavnom sastoji od puderastih nijansa. Određeni komadi imaju posebne detalje kao što su biseri ili bronza, što daje dodatnu dozu sofisticiranost.

Možda su malo skuplji u odnosu na tipičnu high street ponudu, ali zahvaljujući bezvremenim siluetama, možemo da kažemo da su ovo komadi u koje zaista vredi investirati. Izgleda da nismo jedini koji dele to mišljenje, brojne modne influenserke su nedavno pokazale svoju naklonost prema ovom francuskom brendu.

Sezane francuski brend 2
@fedecarrie

Sezane francuski brend 3
@marvaldel

Sezane francuski brend 4
@amanda_sand

Sezane francuski brend 5
@tinvcb

Saznaj više:
Povezani članci: