Francuskinje to rade najbolje: 3 načina da unapredite zimski stajling

10.01.2024.
RECOMMENDED

Uvek korak ispred ostalih, naše omiljene Francuskinje unapređuju svoj zimski stajling uz nekoliko ključnih detajlja kako bi pozitivno započele 2024. godinu. Ovi modni trikovi u fokus stavljaju jednostavne siluete i komade koje verovatno već posedujete. Dakle, ako je počela da vas umara zimska garderoba, čitajte dalje.

Čarape kao ključni aksesoar

Od prozirnih hulahopki i čarapa do kolena do jarko crvenih pamučnih čarapa, Francuskinje znaju kako da se poigraju sa skromnim detaljima. Pametno stilizovane uz kožne mary jane cipele ili mokasine, čarape su potcenjeni aksesoar nove sezone.

Velike zlatne minđuše

XXL zlatne minđuše ili one u neobičnim oblicima su omiljeni trik modnih urednika za jednostavnu odevnu kombinaciju koja treba da se podigne na viši nivo. Par raskošnih minđuša će u trenutku dodati dozu ekstavagancije.

Torba sa drškom

Izgleda da cegeri idu u zaborav, dok su torbe inspirisane vintage stilom omiljeni dodatak na tržištu. Za praktičan (i elegantan) pristup, Francuskinje ostaju verne torbi sa gornjom drškom. Ukoliko uspete da pronađete dizajnerski komad u second-hand radnji, toliko bolje!

Saznaj više:
Povezani članci: