Harbor: 3 must-have komada iz nove Mona kolekcije inspirisana morem i retro krojevima

25.04.2024.
RECOMMENDED

Mona nas za letnju sezonu doziva u svoju sigurnu luku.

Nova kolekcija pod imenom Harbor evocira osećaj nostalgije, vraćajući nas u mirna vremena pored obale. “A collection that whispers the secrets of the seaside” je rečenica koja opisuje jedinstvenu odeću sa morskim motivima.

PUTOVANJE KROZ VREME UZ NOVU MONA KOLEKCIJU

Osvrt na klasičnu interpretaciju ženstvenosti se vidi kroz elegantne krojeve i svedene boje, dok se mornarski duh prikazuje prugastim printom i floralnim dezenom. Ovo su komadi koji dokazuju moć ciklične mode i vrednosti tradicije, jer bismo lako mogli da zamislimo kako su naše majke ili bake nosile slične outfite za svoja putovanja na obali.

Letnji stil inspirisan azurnom obalom oduvek je bio nepresušan izvor za ljubitelje mode, ali sa Harbor kolekcijom doziva se Jadran i autentičan stilski DNK našeg regiona.

Mona 1
CAROUSEL 04
CAROUSEL 01

SEASIDE STORIES

Koje su to morske priče koje sa nama deli Mona? Klasika i bezvremenost su u prvom planu, jer su u pitanju komadi koji će moći da se dele sa kolena na koleno (i da nikada ne izađu iz mode). Tu su i prepoznatljivi aksesoari ovog brenda kao nezaobilazni letnji saputnici – male kožne tašnice u nežnim pastelnim bojama.

11 REEL COVER
09 REEL COVER

Kako bi se kompletirali ovi retro stajlinzi, dostupna je i obuća za tople dane pored talasa. Među njima izdvajamo bež slip sandale sa zlatnom kopčom kao svedeni dodatak za dnevna (i noćna) izdanja.

U isčekivanju morskih dana i uz sećanje na jednostavniju prošlost, izdvajamo tri omiljena komada iz Harbor kolekcije koja ćemo zasigurno nositi ove sezone.

MONA plava kožna tašnica

CAROUSEL 04 1

MONA prugasti top

CAROUSEL 03

MONA mini suknja sa pojasom

CAROUSEL 01 2

Tekst i fotografije: Promo

Saznaj više:
Povezani članci: