Devojka iz čarobnog sveta: Pogledajte novu MONA prolećnu kolekciju

07.03.2024.
RECOMMENDED

We’re not in Kansas anymore

Inspirisana filmom Čarobnjak iz Oza, Monina prolećna kolekcija vodi se najlepšim delovima priče o devojci koja se probudi u čarobnom svetu Oza. Od crvenih potpetica po uzoru na Dorothy do zelene torbice koja podseća na Smaragdni grad, nova kolekcija priziva proleća, a kampanja je realizovana uz pomoć veštačke inteligencije kao aktuelnog trenda u okvirima modne komunikacije širom sveta.

FLORALS FOR SPRING?

Groundbreaking, ironično je izjavila Miranda Priestley u kultnom filmu Đavo nosi Pradu, ali činjenica jeste da je floralno sinonim za aktueknu sezonu. Cvetni print, jarke boje i elegantni krojevi dominiraju Moninom kolekcijom i dokazuju da s ovakvom formulom ne može da se pogreši.

Kombinacija printova sa jednobojnim aksesoarima i lakovanom obućom je naš go-to, nešto korisno, lepo i pogodono za svaku priliku.

EMERALD 02 1
EMERALD 01 1

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA NA DELU

Domaća modna kuća opredelila se za potpuno inovativan pristup predstavljanja prolećne kolekcije i oprobala se u svetu veštačke inteligencije. Ovo je ujedno i prvi put da je MONA prigrlila AI tehnologiju i na taj način odabrane komade iz nove kolekcije smestila u nadrealni svet Oza.

Dakle, da još jednom citiramo Mirandu Priestley, zaista jeste groundbreaking.

Spoj savremenog u vidu veštačke inteligencije i klasičnog u vidu floralnog printa – novo je poglavlje u Mona priči, i dolazi u idealnom trenutku. Tik pre Međunardonog dana žena, izdvajamo favorite koji će se naći na našoj wishlisti.

zensko
Mona cvetna maksi haljina

Saznaj više:
Povezani članci: