Pretraga

3 brenda koje vode naše omiljene skandi influenserke

3 brenda koje vode naše omiljene skandi influenserke

Tekst: Manda Javorina

Dani kada je bilo preporučljivo držati se samo jedne profesije su odavno prošli što najbolje pokazuju i neke od skandi it devojaka koje su, pored toga što su sebe i svoje ime izdigle na nivo brenda, uspele da pokrenu i brendove iz različitih dizajn sfera i kroz njih nastavile da šire svoj uticaj. Donosimo vam 3 devojke za koje smo sigurni da ih već volite (mi im pratimo svaki korak) i biznise koje su pokrenule ili koje željno iščekujemo.

3 brenda koje vode naše omiljene skandi influenserke (фото 3)
@thora_valdimars

Thora Valdimars - Rotate Birger Christensen

Ako imate Instagram i makar malo vas interesuje šta se dešava u modi, onda su vam i Thora i Rotate Birger Christensen već poznati iz viđenja. Možda niste znali njihova imena ali mi vam pomažemo da spojite lik i delo, a prve asocijacije su svakako haljine sa puf rukavima i plave šiške u stilu kul francuskinja koje su nekako postale zaštitni znak Skandinavki. 

3 brenda koje vode naše omiljene skandi influenserke (фото 4)
@rotatebirgerchristensen


3 brenda koje vode naše omiljene skandi influenserke (фото 5)
@josefinehj

Josefine H.J - 79 Hour

Teški metalni lanci oko vrata definitivno su aksesoar koji je obeležio prošlu (Instagram) sezonu i ne daju nikakve naznake da će ustupiti mesto nečemu suptilnijem. Josephine je kroz svoj brend nakita uhvatila duh i tadašnjeg i sadašnjeg trenutka i dala najbolje viđenje ovog trenda iz osamdesetih - sjajan metal, bele muške košulje i zamagljene fotografije su ono o čemu sanjamo. Nalog brenda 79 Hour je prava poslastica.

3 brenda koje vode naše omiljene skandi influenserke (фото 6)
@79hour


Sophia Roe - The Garment

Ok, The Garment smo za sada videli samo u najavi i jednom kratkom Instagram videu ali ne možemo da dočekamo Sophiaino viđenje japi estetike osamdesetih. Njena vintage inspirisana silueta je vrlo često inspiracija koju izvlačimo kada se oblačimo ujutro - i za veče - i još nam ni izbliza nije dosta slip satenskih haljina.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor