Pretraga

5 važnih životnih lekcija koje možete naučiti iz modnih kampanja za jesen/zimu

5 važnih životnih lekcija koje možete naučiti iz modnih kampanja za jesen/zimu

Tekst: BURO.

Da li je moda površna? Mi se potpuno i sa dužnim poštovanjem ne slažemo sa tim! Kao dokaz donosimo vam pet dubljih značenja koja smo pronašli u kampanjama za novu sezonu

MOSCHINO

 

Ako se pojavite na istom mestu u istoj haljini kao još neko, to ne treba da dovede do drame epskih proporcija. Ostavite te stvari sapunicama! Sve što treba da uradite jeste da se nasmejete situaciji i postavite dobar Instagram post o tome.

 

GUCCI

 

 

 

Društvo vas tera da mu se prilagodite. Oduprite se! Ne bojte se da zasijate u moru nijansi sive i bež. Budite ono što jeste - individualnost i originalnost su nezamenjive!

 

DIOR

 

Mudra žena je jednom izjavila "Okay ladies, now let's get in formation". Pored toga što treba da stremimo razbijanju patrijarhalnih normi, treba takođe da činimo sve ka prihvatanju različitosti. Jednakost za sve!

 

CALVIN KLEIN

 

 

 

Želite savršeno telo? Pogledajte se u ogledalo jer ga već imate. Prvi korak u tome da volite i prihvatate druge jeste da upravo to učinite sa samim sobom. Naravno, radite na samounapređivanju, ali svakako budite nežni i dobri prema sebi i drugima. Sve tela su lepa. Tačka!

 

BURBERRY

 

Kako se krećemo ka 2020. godine tako nam se čini da se pojam luksuza sve više menja. Sve veći broj "anti-fashion" trendova koji se pojavljuju govori u prilog toj teoriji. A digitalno doba u kojem živimo i koje zahteva da čak i najneznačajnije dnevne aktivnosti zabeležimo i podelimo sa drugima, postavlja upravo veoma važno pitanje: da li je privatnost novi luksuz?

 

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor