Pretraga

Ako leto provodite pored bazena, donosimo vam 3 kul kombinacije

Ako leto provodite pored bazena, donosimo vam 3 kul kombinacije

Tekst: BURO.

Ne morate biti na moru da biste uživali na u letu. Naprotiv. Zato vam donosimo kul kombinacija za bazen, a koji god da vam je plan, imamo za njega savršen outfit.


sunčanje


Ako leto provodite pored bazena, donosimo vam 3 kul kombinacije (фото 1)

Što manje tkanine, što prilagodljiviji model. Mini bikini sa trakama koje se vezuju u podešavaju (nikom ne trebaju tragovi od istog), šešir kojim ćete zaštititi lice (zato što samo SPF nije dovoljan ako nameravate da ležite na suncu), stajliš prostirka i slušalice za potpuno isključivanje su sve što vam treba.


PLIVANJE


Ako leto provodite pored bazena, donosimo vam 3 kul kombinacije (фото 9)

Jednodelan kostim sa bretelama je obavezan - znamo svi kako se završavaju skokovi u strapless modelima ili bikiniju. Umesto najklasičnijeg Speedo modela biramo nešto sa više stila ali ne zaboravljamo na praktičnost, gumene papuče i naočare za vodu.


ZA POZIRANJE


Ako leto provodite pored bazena, donosimo vam 3 kul kombinacije (фото 16)

Podržavamo. Nikad ne potcenjujemo moće dobre fotke ili jednostavnog izležavanja u velikom stilu. Za to vam je potreban kupaći koji možete nositi i u restoran (uz neki donji deo, razume se), a model sa xl cvetom je savršena opcija. Dodajte šorts i maramu sa printom za kosu, uz glam naočare za sunce, naravno.