Pretraga

Avgust je bio mesec ljubavi, a ovo su najlepša modna venčanja poslednjeg meseca leta

Avgust je bio mesec ljubavi, a ovo su najlepša modna venčanja poslednjeg meseca leta

Tekst: BURO.

Sezona venčanja i dalje traje, a ovo leto mnogi modni insajderi stali su pred oltar - ovo su najlepša venčanja meseca avgusta. 


SIMON PORTE JACQUEMUS I MARCO MAESTRI

Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri imali su možda najsentimentalnije i najnežnije venčanje koje se može zamisliti. Dizajnera je do oltara ispratila njegova baka, a Marco je stigao u vintage automobilu sa svojom majkom. Ceremonija je održana u malom selu Šarlval u vili u kojoj je Jacquemus i odrastao. Jedan mladoženja bio je u belom, a drugi u tamnoplavom odelu sa velom koji je visio iz džepa. Gostima je, nasuprot uvreženim pravilima, bilo dozvoljeno da dođu u belom, a večera uz zalazak sunca pretvorila se u žurku i ples do zore. Venčanje iz snova.

Avgust je bio mesec ljubavi, a ovo su najlepša modna venčanja poslednjeg meseca leta (фото 1)
Avgust je bio mesec ljubavi, a ovo su najlepša modna venčanja poslednjeg meseca leta (фото 2)

RACHEL BAKEWELL i BRIAN DALY

Stilistkinja iz Londona želela je venčanje inspirisano Jacquemus revijama - sa pozadinom od idiličnih brežuljaka i polja lavande. Zato j za lokaciju odabrala vilu u jednom selu u Toskani koju okružuju prelepi visoki čempresi. Rachel je do oltara prošetala uz zvuke benda The Stranglers u Simone Rocha haljini - što ne čudi pošto sarađuje sa dizajnerkom. Sama Simone izjavila je kako je ideju za ovu haljinu dobila iz same esencije majčinstva i da je zbog toga koristila vez od bisera preko grudi (po motivu grudnjaka koji se nosi u periodu dojenja) što je svemu dalo posebnu simboliku budući da Rachel i Brian imaju dve ćerke koje su sa njima prošetale do oltara.

Avgust je bio mesec ljubavi, a ovo su najlepša modna venčanja poslednjeg meseca leta (фото 3)
Avgust je bio mesec ljubavi, a ovo su najlepša modna venčanja poslednjeg meseca leta (фото 4)
Avgust je bio mesec ljubavi, a ovo su najlepša modna venčanja poslednjeg meseca leta (фото 5)

JENNIFER LOPEZ I BEN AFFLECK

O haljinama koje je J.Lo obukla na svom (drugom) venčanju ovog leta smo već pisali. Ona glavna napravljena je od čak 500 metara tkanine, a uz nju je išao i dramatičan veo. Venčanje i slavlje organizovano za porodicu i prijatelje održano je na imanju koje Affleck ima u Džordžiji, a fotografije koje su objavljene ostavile su većinu bez daha.

Avgust je bio mesec ljubavi, a ovo su najlepša modna venčanja poslednjeg meseca leta (фото 6)
Avgust je bio mesec ljubavi, a ovo su najlepša modna venčanja poslednjeg meseca leta (фото 7)

RACHEL ROGERS I LUCA VENEZIA

Stilistkinja i kreativna direktorka Indie Magazine Rachel Rogers pronašla je svoju venčanicu svega 3 nedelje pre svog venčanja u Napulju. U stvari, radi se o korsetu Vivienne Westwood iz 1992. godine koji je brzo morao da se reinventuje i prilagodi prilici. Tako je Rachel uz njega dodala bele helanke i Loewe štikle u obliku ruže. Kasnije se presvukla u bikini od cveća sa potpisom milanskog brenda Adriana Hot Couture i cipele koje je za 20ak dolara kupila u Napulju.

Avgust je bio mesec ljubavi, a ovo su najlepša modna venčanja poslednjeg meseca leta (фото 8)
Avgust je bio mesec ljubavi, a ovo su najlepša modna venčanja poslednjeg meseca leta (фото 9)
Avgust je bio mesec ljubavi, a ovo su najlepša modna venčanja poslednjeg meseca leta (фото 10)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor