Pretraga

BURO. Wishlist: Ovo su komadi koje želimo za Novu godinu

BURO. Wishlist: Ovo su komadi koje želimo za Novu godinu

Tekst: BURO.

I mi imamo stvari o kojima ne-baš-tako-potajno sanjamo. Evo modnih komada za koje se neki od članova BURO redakcije nadaju da će ih pronaći pod jelkom (da, ovo je i suptilan hint nekim ljudima). A ako nam ukradete po koju ideju, nećemo se ljutiti. Nova godina i jeste, na kraju krajeva, vreme da se dele lepe stvari.

Miroslava Damjanović

Founder BURO. Srbija

Volim da u Novu godinu uđem sa pokojom pažljivo odabranom novom stvari. Iako party komadi nisu nešto što se nosi 24/7, to u ovoj prilici i nije poenta, a iz iskustva znam da se onima koji mi stvarno leže vraćam bezbroj puta. Trenutno se na mojoj listi želja nalaze Saint Laurent Anja salonke zbog svoje klasične seksi linije ali i edgy vajba koje im daje metalik-ljubičasta nijansa, Christopher Esber haljina sa metalnim prstenovima koji čine da može da se nosi na više načina i prilagodi svakom, kao i mini Balenciaga torbica od zelene kože sa kroko-reljefom (koja zaista i može da se nosi od jutra do večeri).

BURO. Wishlist: Ovo su komadi koje želimo za Novu godinu (фото 2)

HALJINA, CHRISTOPHER ESBER (NICOLAS CONCEPT STORE)

BURO. Wishlist: Ovo su komadi koje želimo za Novu godinu (фото 3)

TORBA, BALENCIAGA (DISTANTE)

Jelena Karakaš

Editor in Chief BURO. Srbija

Nova godina u mom svetu nije neka prebitna prigoda i uglavnom izlazim pre i posle 31. decembra oslobođena te šizofrenije očekivanja (a trudim se da ih smanjim ukupno) i upornog (ne)pronalaženja taksija. Ti dani oko dočeka zrače euforijom i preterivanjem i povremeno volim da se ukrcam na taj voz. Kričavo pink haljinu probala sam u septembru u Barseloni, progonila me je mesecima, a napokon sam je kupila sam u novembru jedne besane noći u Hamburgu i to na Black Friday popustu od 40%. Dodajem joj jedne Jimmy Choo over the top plišane sandale koje vrište praznici. Nakit ne nosim, ali raskošnim minđušama ne mogu da odolim, zato dižem sve na novi nivo uz Anissa Kermiche ogormne miđuše. Preterano, jako, svetlucavo! Pa, neka nam je srećno!

Irena Trifunović

CEO BURO. Srbija

Najveća sam pristalica eklektike i obožavam da kombinujem ultra ženstvene stvari sa kontrastnim trendi komadima. Uvek znam šta je kolekcijama mojih omijenih brendova, a dva koja mi se trenutno nalaze na vrhu svakako su Magda Butrym i The Attico. Ne mogu da prestanem da mislim na svetlo-roze usku Magda Butrym haljinu sa gornjim delom koji podseća na korset i tome kako bih je spojila sa crnim The Attico sandalama sa skulpturalnom punom petom koje podsećaju na malo vajarsko remek-delo. Zelene Maya Milano minđuše savršeno zaokružuju priču, a lagane su kao pero, morate ih staviti da biste poverovali.

BURO. Wishlist: Ovo su komadi koje želimo za Novu godinu (фото 7)

MINĐUŠE, MAYA MILANO (DISTANTE)

BURO. Wishlist: Ovo su komadi koje želimo za Novu godinu (фото 9)

SANDALE, THE ATTICO (DISTANTE)

Manda Javorina

Fashion & Beauty Editor BURO. Srbija

Ja nisam žena-boja. Nisam ni žena-žerse. Tačnije, nisam bila žena-žerse dok nisam probala Sandine modele, ali Sanda nije baš običan dizajner (genijalna je) pa ću je smatrati izuzetkom. Za sada u mm ormaru srećno žive tri njene stvari, a sledeće što mi se nalazi na listi želja komada sa njenim potpisom je svetlo-ljubičasta asimetrična duga hajina. Koliko je volim jasno je iz toga da se ne pojavljuje prvi put na našem sajtu. Ne verujem u kupovinu odeće "za posebne prilike" i zato ovo ne smatram baš novogodišnjom investicijom - pre nešto što bi me činilo srećnom ceo život ili bar dok god mogu da nosim. U duhu, izlaženja iz zone komfora, na listu stavljam i koralne Cult Gaia minđuše, a da ne bude da sam izgubila identitet, tu su i srebrne Saint Laurent salonke sa otvorenom petom jer, jednostavno, that's the stuff dreams are made of.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor