Pretraga

Crna boja i topli dani mogu biti genijalna kombinacija, pogledajte kako je izvode naše omiljene devojke

Crna boja i topli dani mogu biti genijalna kombinacija, pogledajte kako je izvode naše omiljene devojke

Tekst: BURO.

Topli dani su definitivno iza ćoška, i mada se čini da se i dalje nešto dvoume, sve je izvesnije da ćemo iz ovih hladnjikavnih uleteti odjednom u pravo pravcato leto. Za sve koji obožavaju vesele dezene i pastelne boje, ovo je povod za opštu radost ali poklonicima minimalizma se od sve te pomame krojačke radosti pomalo muti u glavi. Potpuno razumemo da ne želite da menjate celu koncepciju u zavisnosti od godišnjeg doba, a odlične vesti su da za time apsolutno nema ni potrebe. Naša verna i obožavana crna itekako može postati boja leta. 

Crna boja i topli dani mogu biti genijalna kombinacija, pogledajte kako je izvode naše omiljene devojke (фото 3)

@SOPHIAROE

Kamen temeljac već je postavljen prošlog leta kada je minimalizam postao sezonski mejnstrim, a svet se dopustio mogućnost da postoje kombinacije za temeprature preko 30 stepeni bez boho kićanki i perli. Ako je taj prvi korak podrazumevao prelazak na sve nijanse bež, danas odlazimo i korak dalje i okrećemo se crnoj. Za leto. 

Crna boja i topli dani mogu biti genijalna kombinacija, pogledajte kako je izvode naše omiljene devojke (фото 6)

@MIJA_MIJA

Formula nije komplikovana. Linije su jasne, dovoljno je da se pozabavite retro estetikom devedesetih i ranih dvehiljaditih, čak su i izleti u romantiku dozvoljeni (veliki rukavi ili broderie anglaise vez su uvek dobrodošli). Dodatni detalji su svedeni na minimum, kao i uplivi drugih boja. Sve što vam je potrebno jesu sandale i malo zlatnog nakita - po želji. Naočare u crnoj boji? Obavezne. 

Crna boja i topli dani mogu biti genijalna kombinacija, pogledajte kako je izvode naše omiljene devojke (фото 9)

@LOULOUDESAISON

Puplin i lan, kao i končana pletiva su sve što treba da znate kada je u pitanju odabir materijala. Crna, sama po sebi, savršeno ide uz preplanulu kožu, elegantna je i seksi ali i potpuno neočekivna. Dakle, cool izbor u svakom smislu. Skrolujte i inspirišite se devojkama koje su je već uvrstile u svoju garderobu.

Crna boja i topli dani mogu biti genijalna kombinacija, pogledajte kako je izvode naše omiljene devojke (фото 12)

@HARPERANDHARLEY

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor