Pretraga

Dizajnerka brenda J.Crew Olympia Gayot predlaže kul kombinacije za kancelariju - prepišite!

Dizajnerka brenda J.Crew Olympia Gayot predlaže kul kombinacije za kancelariju - prepišite!

Tekst: BURO.

Jenna Lyons je među našim najvećim modnim inspiracijama u prošloj dekadi i dan danas pratimo njene stilske bravure, kako kroz društvene mreže, tako i kroz TV i brend projekte kojima se bavi poslednjih godina. Ipak, izgleda da u kompaniji J. Crew sada imamo novi modni uzor. Dizajnerka Olympia Gayot svakodnevno postavlja selfije iz kancelarije i njen istančani i sveden stil nam je brzo privukao pažnju.

 

Olympia već godinama radi u J.Crew timu, tačnije pridružila se 2010. godine i to pošto je oduševila lično Lyonsovu. Tokom karijere radila je u skoro svim sektorima od sportske odeće, preko kupaćih kostima, sve do odeljka koji je sveti gral kompanije, a to su džemperi. Od oktobra 2020. godine je na čelu glavnog dizajn tima koji se bavi ženskom i dečijom odećom.

 

Dizajnerka brenda J.Crew Olympia Gayot predlaže kul kombinacije za kancelariju - prepišite! (фото 1)
Dizajnerka brenda J.Crew Olympia Gayot predlaže kul kombinacije za kancelariju - prepišite! (фото 2)

 

Ona često poseže za bogatom arhivom brenda sve prikazuje na Instagramu. Transparentni dizajn proces koji korak po korak objavljuje, oduševio je pripadnike generacije Z i učinio je komade brenda J.Crew privlačniji široj publici. Toliko ih je očarala da na TikToku postoji pravi fan club, devojke svakodnevno objavljuju njene kombinacije objašnjavajući kako i zašto je ona postala njihova stilska ikona. Tag #olympiagayot na toj mreži broji preko 650.000 pregleda.

 

Dizajnerka brenda J.Crew Olympia Gayot predlaže kul kombinacije za kancelariju - prepišite! (фото 3)
Dizajnerka brenda J.Crew Olympia Gayot predlaže kul kombinacije za kancelariju - prepišite! (фото 4)
Dizajnerka brenda J.Crew Olympia Gayot predlaže kul kombinacije za kancelariju - prepišite! (фото 5)

 

Kako Olympia živi u Njujorku i žonglira između zahtevnog posla i odgajanja dvoje dece jako joj je bitno da modne kombinacije koje nosi budu jednostavne i udobne i to je u temelju njenih stilskih igara. Sve je vrlo promišljeno, uredno i praktično tako obučeni možete obrnuti krug od sastanka sa upravnim odborom, sve do večernjih koktela u bilo kom gradskom baru. Pre nego što se posvetila dizajnu, bila je slikarka što je vidljivo u smelim kolornim kombinacijama kojima suverno vlada. Gayot je žena čiji stil nam poručuje da istovremeno možemo uživati u komforu, ali i izgledati skockano. 

 

Dizajnerka brenda J.Crew Olympia Gayot predlaže kul kombinacije za kancelariju - prepišite! (фото 6)
Dizajnerka brenda J.Crew Olympia Gayot predlaže kul kombinacije za kancelariju - prepišite! (фото 7)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor