Pretraga

I DO: Vodimo vas u novi bridal concept dizajnerke Dragane Ognjenović

I DO: Vodimo vas u novi bridal concept dizajnerke Dragane Ognjenović

Tekst: BURO.

Foto: Monika Pavlović i Press

Ime dizajnerke Dragane Ognjenović neraskidivo je povezano sa autentičnim modnim izrazom, a njene radnje u pešačkoj zoni Beograda postale su svojevrstan simbol grada. Od nedavno je ovim adresama dodata još jedna, u Čubrinoj 5, otvorena kako bi se materijalizovao i zaokružio njen novi bridal concept.

I DO: Vodimo vas u novi bridal concept dizajnerke Dragane Ognjenović (фото 1)
I DO: Vodimo vas u novi bridal concept dizajnerke Dragane Ognjenović (фото 2)

Dragana Ognjenović prvi put je nedavno ozvaničila svoj dugogodišnji rad na venčanicama i haljinama za posebne događaje prvom revijom svoje linije za venčanja “I DO”. Storije sa ovog romantičnog događaja ste sigurno ispratili na društvenim mrežama pošto su ih postavljali svi koji nešto znače u modnom svetu Beograda. Održana uz zalazak sunca, ovo je ujedno bila i prva modna revija ikada održana u više od sto godina dugoj tradiciji Botaničke baste u Beogradu.

U novoj D.O. liniji za venčanja “I DO”, Dragana kreira jedinstvenu siluetu uz pomoć sebi svojstvenih svedenih, savremenih dinamičnih elemenata kreirajući prepoznatljiv ali “timless new" stil -  jedinstven modni svet aspiracija koje aludiraju na sofisticiranost, postojanost, modnu diskreciju i senzualnost. Naziv same kolekcije nastao je od inicijala same dizajnerke koji su se, uz pomoć jednog slova, pretvorili u najčešće izgovorene reči na venčanjima.

I DO: Vodimo vas u novi bridal concept dizajnerke Dragane Ognjenović (фото 3)

Kao što smo svi na reviji mogli jasno da vidimo, "I DO" linija predstavlja nepogrešiv modni jezik profinjene siluete, zahtevnih zanatskih detalja i luksuznih tekstura. Ovo su haljine pune slobode za mladu koja je autentična i imuna na trendove, ali upečatljiva, savremena i modna.

Elegantne linije, sveden dizajn, delikatni dekoltei, senzulani korseti ili tanane bretele, usklađeni su sa baršunastim naborima, bogatim donjim delovima, a nežne slojeve dodaje romantičnim transparentnim nadhaljinama, nadsuknjama i ogrtačima koji su komponovani u finu meku formu izvedenu od pažljivo odabranih tkanina poput žoržeta, tafta, raskošnih svila, finih čvrstih satenskih pamuka, kao i transparentnih organdina i tilova. Linije haljina kreću se od A-kroja, preko suknje sanjive princeze bogatog volumena, pa sve do linije sirene.

I DO: Vodimo vas u novi bridal concept dizajnerke Dragane Ognjenović (фото 4)
I DO: Vodimo vas u novi bridal concept dizajnerke Dragane Ognjenović (фото 5)
I DO: Vodimo vas u novi bridal concept dizajnerke Dragane Ognjenović (фото 6)

Na ovaj način, jedinstveni kodovi prepoznatljivog dizajna Dragane Ognjenović spojeni su sa privlačnošću, senzualnošću, umećem i emocijama!

Koncept novootvorenog ateljea "I DO" podrazumeva da ovaj elegantan i prefinjen ali intiman prostor radi isključivo na principu zakazivanja, upravo iz razloga posvećivanja pažnje i vremena koju ovi događaji zavređuju. Na taj način, dizajnerka ostavlja potrebno vreme da se u razgovoru sa klijentima izgradi romantična priča jednog važnog događaja poput venčanja.

I DO: Vodimo vas u novi bridal concept dizajnerke Dragane Ognjenović (фото 7)
I DO: Vodimo vas u novi bridal concept dizajnerke Dragane Ognjenović (фото 8)

Svoje konsultacije možete zakazati telefonom na broj +381 11 328 39 36 ili e-mailom na [email protected].

I DO: Vodimo vas u novi bridal concept dizajnerke Dragane Ognjenović (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor