Pretraga

Kožne pantalone su komad sezone, prepišite ove trikove za stajling

Kožne pantalone su komad sezone, prepišite ove trikove za stajling

Tekst: BURO.

Ako vam na pomen kožnih pantalona prvo na pamet pada scena u kojoj Ross na dejtu ima nezgodu sa talkom, potpuno vas razumemo, ali vreme je da tu epizodu ostavite iza sebe. One više nisu sinonim za škriputanje i neudobnost, kao ni za bajkere i precvetale rokere (svi koji se ne zovu Lenny Kravitz trebalo bi da se povuku) već su prešle u potpuno novu stilsku kategoriju koju obožavamo. Novi krojevi, koji i kada su precizni nisu preuski, zahtevaju novi način da ih nosite, a složili smo svu inspiraciju koja vam je potrebna. Nema na čemu.

Pastel

Zaboravite na bajkerske asocijacije i uske nogavice pa uparite širok model visokog struka sa mekim pletivom u nežnim pastelnim nijansama, poput svetlo-žute, pistać-zelene ili nežno-plave.

Ton na ton

Elegancija na najvišem nivou podrazumeva preskakanje crne i kožu u luksuznoj ton-na-ton izvedbi, kao i odabir preciznih krojeva. Zaljubljeni smo u boju čokolade u svim oblicima i njen prefinjeni sjaj.

Visoki sjaj

Metalik finiš je savršen izbor u svim bojama i prilikama - pogotovo kada su u pitanju večernje kombinacije. Izbegnite očigledno, dodavanjem casual komada i to po pravilu što upadljivije pantalone, to jednostavniji gornji deo - naš favorit je isprana crna pamučna majica.

Umesto trenerke

Kožne pantalone su komad sezone, prepišite ove trikove za stajling (фото 6)

@LEIASFEZ

Ako vam je dosadio naizgled beskrajan niz trenerki, zamenite ih širokim kožnim pantalonama uz koje ćete obuti dad sneakers, a preko prebaciti široki džemper ili duks sa kapuljačom (i kaput muškog kroja).

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor