Pretraga

Ne možemo da prestanemo da proučavamo kul kombinacije Marine Didovich

Ne možemo da prestanemo da proučavamo kul kombinacije Marine Didovich

Tekst: Jelena Karakaš

Stil Marine Didovich je definicija začinjene elegancije savremenog sveta, ona ume nepogrešivo da izabere i spoji komade koji imaju seksi vajb, ali nikada ne prelaze granicu ka vulgarnosti. Dok se sa krojevima igra u beskraj, ostaje paleti neutralnih tonova koji joj pružaju mogućnost da se zabavi uvodeći proreze, strateški pozicionirnu liniju dekoltea i nabore. Iako sve što ona prikaže deluje nonšalantno i jednostavno, modnim znalcima je jasno da je za takvu vrstu hrabrog kombinovanja potrebno ozbiljno znanje i osećaj. Ova australijska stilistkinja hrvatskog porekla ga definitivno ima, a njena dugačka lista klijentkinja dokazuje da je pronašla pravu modnu meru, posebno kada je oblačenje za crveni tepih u pitanju.

Ne možemo da prestanemo da proučavamo kul kombinacije Marine Didovich (фото 1)

Do sada je osmislia look-ove za poznate ličnosti kao što su: Cate Blanchet, Elsa Pataky, Sasha Baron Cohen, Kelly Osbourne, Jennifer Hawkins, Tash Oakley, Anna Heindrich, Brooke Hogan, Bec Judd, Nicole Warne, Lara Worthington, Sarah Ellen... A sada se toj listi pridružila i Whitney Port, njen novi stil je zapravo rezultat Marininog kreativnog promišljanja i već je ubrala pozitivne kritike javnosti za taj zaokret.

Ne možemo da prestanemo da proučavamo kul kombinacije Marine Didovich (фото 2)
Ne možemo da prestanemo da proučavamo kul kombinacije Marine Didovich (фото 3)
Ne možemo da prestanemo da proučavamo kul kombinacije Marine Didovich (фото 4)

U osnove svog garderobera Marina ubraja Ksubi „Playback“ džins, Camilla and Marc blejzer i gomilu bodija brendova kao što su Alix i Margiela. Iako je u toku sa radom svih savremenih dizajnera, u svoj fundus često dodaje i upečatljive vintage komade, a jedan od najdražih joj je krem Escada predimenzionirani sako iz osamdesetih godina sa zlatnim dugmićima. Nije ni čudo da joj je baš taj komad na vrhu omiljenih stvari budući da je opsednuta estetikom osamdesetih, a posebno filmom „Working Girl“, pored filmskih look-ova inspiriše se i editorijalima iz tog perioda.

Ne možemo da prestanemo da proučavamo kul kombinacije Marine Didovich (фото 5)
Ne možemo da prestanemo da proučavamo kul kombinacije Marine Didovich (фото 6)

Njen, na prvi pogled, jednostavan stil ostaviće vas satim zakucane uz njen Instagram profil, jer je izuzetno teško postići pravu meru rafiniranosti i seksipila, što Marini polazi za rukom. Pratimo i prepisujemo.

Ne možemo da prestanemo da proučavamo kul kombinacije Marine Didovich (фото 7)
Ne možemo da prestanemo da proučavamo kul kombinacije Marine Didovich (фото 8)
Ne možemo da prestanemo da proučavamo kul kombinacije Marine Didovich (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor