Pretraga

Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook!

Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook!

Tekst: BURO.

Aasha je mladi domaći brend koji je od samog lansiranja lako pronašao svoje mesto na sceni, oni su ženama ponudili oversized modele drugačijih krojeva i taj pristup je vrlo brzo doneo rezultate. Svaka sledeća kolekcija prati trasirani put poštujući identitet brenda, ali i donosi nove momente, šireći priču. Ovog puta u pitanju je letnja kolekcija, a kako su modeli inspirisani Mikonosom,  to grčko ostrvo iskorišćeno je i za snimanje kampanje. Zemljani tonovi i nijanse bele boje sjajno su se uklopili uz blistavo svetlo i specifičnu arhitekturu.

Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 1)
Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 2)

Ideja ovih modela jeste da inspirišu žene da prigrle individualizam, autentičnost, a sve kroz slobodu pokreta i komfor koji su imperativ na svakom letovanju. Kako je Mikonos u središtu pažnje Aasha modeli u sebi spajaju inspiraciju prirodnim lepotama po kojima je ostrvo poznato, ali i modenski duh destinacije koji nalaže da u svakom trenutku izgledamo besprekorno i kul.

Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 3)
Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 4)
Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 5)

Zato je odeća maksimalno nosiva i lako se uklapa u dinimaku letovanja, krojevi su prilagođni kretanju, a vodilo se računa da svi korišćeni materijali budu premium kako bi se osigurao kvalitet, ali i onaj dobar osećaj kada je odeća naš zaklon od sunca. Odela, kompleti, suknje haljine i košulje koje su deo ove kolekcije donose prozračni osećaj lakoće. Dominiraju opušteni krojevi tipični za muška odela, prilagođeni ženskom telu. Svi komadi su elegantni na tipičan Aasha oversize način, naglašenog volumena. U kontrastu sa celokupnim utiskom klasične elegancije, rustični i tradicionalni vizuelni efekat postignut ručno rađenim modelima.

Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 6)
Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 7)
Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 8)
Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 9)
Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 10)

Fanove brenda obradovaće činjenica da i u letnjem dropu postoje predimenzionirani sakoi i krojevi koji na najbolji način kombinuju principe oba pola. Ali oduševiće ih i ležerniji modeli skrojeni da u njima živimo do septembra kao što je prugasti kimono sa resama i ležerni komplet u beloj boji koji čine pantalone i ogrtač u kome možemo da se zamislimo i na plaži i na ručku na pesku, ali i na after partiju koji traje u nedogled. Kako iz Aashe poručuju uzbudljivo leto puno avantura pred nama i oni su nam ponudili stilske komade koji će tome svedočiti.

Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 11)
Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 12)
Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 13)
Nova Aasha kolekcija inspirisana je Mikonosom, a mi imamo ceo lookbook! (фото 14)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor