Pretraga

Otkrijte nove modne brendove iza kojih stoje naše omiljene Instagramerke

Otkrijte nove modne brendove iza kojih stoje naše omiljene Instagramerke

Tekst: BURO.

Kada poželimo da skinemo nečiji ceo garderober, onda je vest da je taj neko lansirao svoj brend (ili, bar, jednu kolekciju) svakako visoko na listi dobrih vesti. Zato sada pravimo mini pregled novi(jih) modnih brendova iza kojih stoje naše omijene devojka sa Instagrama. Neki od njih rođeni su bukvalno juče, a neki postoje već neko vreme ali su nam - zbog cele situacije u kojoj smo se našli - bili praktično nedostupni. Vreme je da ih upoznate.

Amlul / Gala González

Iako brend Amlul postoji već dve godine, ne prestajemo da mu se divimo. Gala González odlučila je da pravi odeću koja nema sezonu i ne poznaje protok vremena ali je i dalje apsolutno posebna. Zaljubili smo se u njene svilene košulje i bluze, lepršave haljine i letnja odela u zemljanim tonovima koja su antiteza brzoj modi.

Pujka / Sabina Socol

Najmlađi brend na ovoj listi, Pujka je zvanično rođen ovog meseca, a iza njega stoji Sabina Socol. Ova devojka sa preko 800k pratilaca dizjanirala je liniju komada kakve i sama nosi, kao i proizvodnju na održiv način. Volimo ga zbog bezvremenskih ženstvenih linija koje i dalje deluju potpuno sveže, bilo da se radi o uskim midi haljinama ili mini-kardiganima.

Otkrijte nove modne brendove iza kojih stoje naše omiljene Instagramerke (фото 9)

@PUJKAPARIS

LouLou Studio / Chloé Harrouche

Na Instagramu je poznajemo kao @louloudesaison, šik minimalistu koja kombinuje komade koje je dizajnirala sama sa onima velikih brendova - najviše onih sa potpisom Chanel i Prada. Njenu liniju LouLou Studio obožavamo zbog mekih pletiva koja pokrivaju sve od letnjih haljina do kašmirskih pulovera, kao i pamučnih i lanenih komad. Devojke kao što su Camille Charrière i Linda Tol se slažu sa nama.

la collection / FLORENCE COOLS

Otkrijte nove modne brendove iza kojih stoje naše omiljene Instagramerke (фото 18)

@MAISONLACOLLECTION

Florence Cools ima svoj brend La Collection već neko vreme ali je tek ovih dana dobio svoj pravi show room. Njena estetika spaja ženstvenost i savremen dizajn ali se ne bavi trendovima i u njemu ćete naći kmade kakve bi svaka žena koja je skolna pravljenju capsule garderobe trebalo da ime. Jednostavno kao 1, 2, 3 i neodoljivo upakovano.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor