Pretraga

Ovaj brend osvojio je crveni tepih u Kanu i na Kapriju: Upoznajte Mônot

Ovaj brend osvojio je crveni tepih u Kanu i na Kapriju: Upoznajte Mônot

Tekst: BURO.

Foto: Press i @Instagram

Ako ste, kao i mi i pola sveta, ispratili dobrotvornu večeru koju su prošlog vikenda organizovali Unicef i LuisaViaRoma na Kapriju moguće je da vam se učinilo da su dolasci i Insta storiji izgledali kao revija jednog brenda. Ma koliko to neverovatno izgledalo, niste mnogo omašili. Izgleda kao da su skoro sve influenserke, a i deo glumica bile obučene u haljine sa potpisom Mônot.

Ovaj brend osvojio je crveni tepih u Kanu i na Kapriju: Upoznajte Mônot (фото 1)
Ovaj brend osvojio je crveni tepih u Kanu i na Kapriju: Upoznajte Mônot (фото 2)

Jedine boje u kojima su ove haljine bile su crna i bela ali ono što ih čini apsolutno prepoznatljivim jesu strateški postavljeni isečci i tanka tkanina koja lagano pada bez ikakvog drapiranja. Rečju, čist seks. 

Ovaj brend osvojio je crveni tepih u Kanu i na Kapriju: Upoznajte Mônot (фото 3)
Ovaj brend osvojio je crveni tepih u Kanu i na Kapriju: Upoznajte Mônot (фото 4)

Iza brenda stoji dizajner Eli Mizrahi koji je rođen u Libanu ali se kao politička izbeglica već sa 13 godina preselio u Njujork. Od malih nogu fasciniran modom, u Americi je počeo da upoznaje uticajne ljude Njujorka i tako stvorio impresivnu mrežu prijatelja i kontakata koji su mu i glavna inspiracija dok je radio kao kreativni konsultant za druge brendove. Eli se u mnoštvu dizajnera izdvojio svojim autentičnim stilom veoma smelim stilom (realno, njegove haljine malo ko može da ponese ali apsolutno nam to ne smeta) i svojom estetikom je privukao pažnju celog modnog sveta.

Ovaj brend osvojio je crveni tepih u Kanu i na Kapriju: Upoznajte Mônot (фото 5)
Ovaj brend osvojio je crveni tepih u Kanu i na Kapriju: Upoznajte Mônot (фото 6)
Ovaj brend osvojio je crveni tepih u Kanu i na Kapriju: Upoznajte Mônot (фото 7)

Prošle jeseni, Eli je lansirao sopstveni brend po imenu Mônot, a kolekcija sadrži 28 prepoznatljivih modernih komada bezvremenske siluete. Po svemu sudeći, pogodio je pravo u centar mete.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor